bugün

profesyonel alman basketbol liginde mucadele eden bir ekip olup zamaninda fenerbahce'yi 81-73 yenmislikleri vardir. almanya icin iyi sayilabilecek bir takimdir fakat avrupa performansi vasattir.

(bkz: 17 ocak 2008 brose baskets fenerbahce ulker maci)
beko basketball bundesliga'ya hayvan gibi baslayan ve serisini sürdüren takimdir.

12-0 ile gidiyorlar. en kötü ihtimalle 30-4 yapacaklar gibi. en iyi ihtimali düsünmek istemiyorum.
euroleague'de oynadıkları 10 maçta 4 galibiyet alarak son 16'ya kalamayan alman basketbol takımı. bu sezon kadrolarında yer alan oyuncular:

john goldsberry - guard
reyshawn terry - forvet
predraj suput - guard
karsten tadda - guard
daniel schmidt - guard
michael crowell - forvet
maurice stuckey - guard
philipp neumann - pivot
erik land - pivot
tibor pleiss - pivot
brian roberts - guard
casey jacobsen - guard
anton gavel - guard
kyle hines - forvet

koç: chris fleming
1955 yılında kurulan almanya 1. basketbol liginin güçlü ekibi. renkleri kırmızı-beyazdır.
turkish airlines euroleague'de 2012-2013 sezonunda d grubunda mücadele edecek olan takım. bu grupta beşiktaş, cska moskova, fc barcelona regal, lietuvos rytas ve partizan belgrad ile birlikte yer alıyorlar.

şu anda kadrosunda yer alan oyuncular:

- phillip daubner
- sergerio gipson
- john goldsberry
- bostjan nachbar
- karsten tadda
- johannes richter
- daniel schmidt
- philipp neumann
- sharrod ford
- latavious williams
- casey jacobsen
- anton gavel
- maik zirbes
- andrew james ogilvy

koç: chris fleming
AN iTiBARiYLE EUROLiG 2. HAFTA KARŞILAŞMASINDA BEŞiKTAŞ'IN TECAVÜZÜNE UĞRAYAN TAKIMDIR.

HER NE KADAR SEVDiĞiM BiR TAKIM OLSA DA MiLLi DUYGULAR VE HANDiKAP DESTEĞiYLE iDDAA DA 2 VERDiM.
Maçları herhafta trtspordan canlı verilen takım. Not:bir türk takımı değil.
türk takımlarına karşı cska moskova kesilen takım.
onun dışında gaziantep bb gibiler.
Gerçekten bizim takımlara oynarken ekstra motiveler. Niyeyse artık..
Bugün sakata getirip Darüşşafaka nin yoluna taş döşemesinde ne yapıyorsa yapsın sonra. Hem Fener e hem Efes e sıkıntı çıkardı ama bugün Darüşşafaka ya karşı eller yukarı donlar aşağı bir performans bekliyorum.
gelecek sezon sürpriz yapabilirler. güzel kadro kurdular.