bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı24
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- beyazconverse nickli yazar erkek mi4
- halife olacağım6
- evliliğin anlamı10
- kürtsüz türkiye10
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- anın görüntüsü33
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- fenerbahçe15
- güne bir şarkı bırak2
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- beyazconverse birader2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- dünyanın en güzel evi4
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- gökten çikolata yağması4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- amerikan kuklası halife2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- sophie dee'nin memeleri2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- genç atatürkçüler partisi3
- fesli alagavatın gençliği2
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- atsızcı veletler2
- ismet gürbüz4
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- süleymancılar17
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- washington stecanelo cerqueira2
- 16 ağustos 20264
- asimilasyon harika bir şey5
- eğitim sisteminin gizli amacı3
çok ilginç hollanda yapımı bilim-kurgu tadında film. zaten ilk başta ne olduğunu anlamıyoruz; adamlar mülteci mi kaçak mı yoksa kurt adam mı çok tahmin üzerinde durdum.
cannes falan festival filmiymiş sanırım. bana saçma geldi. hatta izlemeye başlamadan önce saçma bir film olduğunu biliyordum yinede izledim. çok sıkmadı izlerken.
--spoiler--
yalnız çok iyi manipüle ediyorlar bu güruh insanları, özellikle kadınları. zaten sevgilisini eve davet etmiş seksi dadının birden 360 derece dönmesi ve bu gizemli gruptan bir lavuğa hasta olmasına anlam veremedim, odaya çağırdı kıza naptıysa artık kız davet ettiği sevgilisini tersleyip durdu hatta ayrıldılar sanırım. bunlar kızları kısa sürede bağlıyorlar kendilerine sonra da köpek çekiyorlar iyice deliriyor hatunlar. gerçekte de böyle değil midir zaten.
baş roldeki isterik hatuna kıl oldum. film boyunca zıplayıp duran memişkolarından belliydi bi kevaşelik yapacağı.
--spoiler--
http://www.imdb.com/title/tt1954315/
bu filme puanım 6/10 kanka. ederi de bu anca.
cannes falan festival filmiymiş sanırım. bana saçma geldi. hatta izlemeye başlamadan önce saçma bir film olduğunu biliyordum yinede izledim. çok sıkmadı izlerken.
--spoiler--
yalnız çok iyi manipüle ediyorlar bu güruh insanları, özellikle kadınları. zaten sevgilisini eve davet etmiş seksi dadının birden 360 derece dönmesi ve bu gizemli gruptan bir lavuğa hasta olmasına anlam veremedim, odaya çağırdı kıza naptıysa artık kız davet ettiği sevgilisini tersleyip durdu hatta ayrıldılar sanırım. bunlar kızları kısa sürede bağlıyorlar kendilerine sonra da köpek çekiyorlar iyice deliriyor hatunlar. gerçekte de böyle değil midir zaten.
baş roldeki isterik hatuna kıl oldum. film boyunca zıplayıp duran memişkolarından belliydi bi kevaşelik yapacağı.
--spoiler--
http://www.imdb.com/title/tt1954315/
bu filme puanım 6/10 kanka. ederi de bu anca.
türk izleyici kitlesine hitap etmeyen bir film . filmde cevap ve sonuç namına hiçbir şey yok . sürekli cevapsız sorular biriktikçe birikiyor . hayatı nedensiz ve kapalı bir saçmalık olarak görenlerin tarzına uygun .
Final sonrası "bu neydi şimdi?" Dedirten filmlerden. Evet, Filmden hiç bir şey anlamış değilim, gözden kaçırdığımız bir şey mi var yoksa salak yerine mi koyulduk bilemediğimden puan da vermeyeceğim yoksa yine bayağı kötü şeyler yazıp sanat sever arkadaşlarımı kızdırabilirim. Eğer anlamış olan bir arkadaşımız varsa ve bizlerle fikrini paylaşırsa sevinirim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar