bugün
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sırrı süreyya önder28
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- kürt kızlarının güzel olması2
- silver ile evlenecek erkek53
- tutmayan başlık açma rehberi7
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- askerlik anıları6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- birader bey birader bey2
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- erecto dos andreas biraderitos3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün gece ne oldu12
- ilişki yapmaya üşenmek2
- karınızın fileli çorap giymesine karışır mısınız2
- rafael leao victor osimhen leroy sane10
- sözlükteki linç kültürü12
- elinin içine hapşıran insan5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sarapci koala59
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükteki linç tayfa6
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- az veren candan cok veren maldan5
- deccaliyet çağı6
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
Adam ın diğer filmleri kadar güldürmeyen ama yinede haftasonunuzu iyi geçirttirecek filmdir. Adam ın büyük kızını oynayan kızı gerçekten beğendim. Ayrıca her adam filminde olduğu gibi heryerden çıkan orkestrayı heryerlerinden öpüyorum.
--spoiler---
Çocuk odasında bir çocuk elindeki oyuncak ayıyla oynamaktadır. Bir bakıcı yanına gelir ve canlı bir hayvan sevmek istermisin diye sorar. Minik çocuk ağlamaya başlar ve elindeki ayıya bakarak o öldü mü?? Der benim için en iyi sahnelerden biri buydu.
--spoiler--
--spoiler---
Çocuk odasında bir çocuk elindeki oyuncak ayıyla oynamaktadır. Bir bakıcı yanına gelir ve canlı bir hayvan sevmek istermisin diye sorar. Minik çocuk ağlamaya başlar ve elindeki ayıya bakarak o öldü mü?? Der benim için en iyi sahnelerden biri buydu.
--spoiler--
şimdiye kadar izlediğim en iyi adam sandler filmi. zaten kendisi yazmamış, sadece oynamış. ailecek izlenebilecek steril bir komedi. son zamanlarda uyuşturucu veya cinsellik hakkında abartılı sahneler barındırmayan film nadiren bulunuyor. konusu üç çocuklu adile naşit ile dört çocuklu münir özkul'un evlendirildiği bizim aile filmine epey benziyor. güney afrika da baya bir reklam yapmış. en iyi oyuncu ise her filmde öfkeli ve kaslı adamı oynayan terry crews, bu sefer michael jackson taklidi bir animatörü canlandırıyor.
ailenizle birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli film. adam sandler ve drew barrymore ikilisi komedide her zaman iyi iş çıkarıyor zaten.
dün izlediğim, frank coraci filmi. yönetmen, meşhur click'in yönetmeni.
çerezlik filmler kategorisinden bir eser bu. oturacaksın eşinle patlak mısır eşliğinde güle eğlene izleyeceksin. üzerine yorganı da çekebilirsin sakıncası yok. yer yer komik eser miktarda dokunaklı bir film.
arada bünyenin bu tarz kafa yormayan izle unut tadında ama ziyadesiyle eğlence vadeden filmlere de açık olması lazım. özellikle işin içerisine afrika'nın girmesi leziz olmuş.
izleyin, hoş vakit geçirin akabinde de ister unutun ister unutmayın.
10 üzerinden 6.
edit: yönetmen açısından değerlersek, blended bir click değil.
çerezlik filmler kategorisinden bir eser bu. oturacaksın eşinle patlak mısır eşliğinde güle eğlene izleyeceksin. üzerine yorganı da çekebilirsin sakıncası yok. yer yer komik eser miktarda dokunaklı bir film.
arada bünyenin bu tarz kafa yormayan izle unut tadında ama ziyadesiyle eğlence vadeden filmlere de açık olması lazım. özellikle işin içerisine afrika'nın girmesi leziz olmuş.
izleyin, hoş vakit geçirin akabinde de ister unutun ister unutmayın.
10 üzerinden 6.
edit: yönetmen açısından değerlersek, blended bir click değil.
Adam Sandler&Drew Barrymore'un sürekli birlikte film çekmesi gerektiğini düşündüren film. Adam Sandler bir çok aktrist ile film çekti ama Drew Barrymore da bulduğu uyumu kimsede yakalamadı. Ya da bana öyle geliyor, bilmiyorum. Bir 50 first dates değil, ama klasik hollywood komedisinin üstünde, üstelik bunu abartılı cinsellik içermeyen şekilde çekilmiş. Sevgiliyle de, aileyle de; Imdb'deki puana aldanmadan rahatça izleyebilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar