bugün
- pandela 319
- velvet48
- elektriği ödeyen adam8
- kürt hareketinin devşirme olması15
- ciguli kral16
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı14
- mony tontana11
- sözlükte kavga olacak hissi5
- amedspor12
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- allah rahmet eylesin üstad kadir mısıroğlu3
- iki ayyaş5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar3
- yunanistan milli futbol takımı5
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- memduh bashgan9
- yürüyüş flörtü9
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen3
- taksim delisi cenk2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- izmirde cami yakma girişimi3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması3
- 2026 dünya kupası32
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- 5 temmuz 20262
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- evde kalmış kız kurusu7
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- sözlüğü mallardan arındırma projesi2
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- paraguay fransa maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- sikmek icin entry ni beğendi6
- fas6
- freddy krueger ı oynayabilecek türk aktör2
- kanada7
- evlilikte dikkat edilecek hususlar3
- hard seks sonrası kıçının üstüne oturamayan kız2
- futbol27
- sahi bir ara teğmenler vardı ne oldu onlara3
- bilgehan koyuncu2
- türklerin çocuklarını hayvan gibi yetiştirmesi2
- dünya15
- kamos6
- herkesin fakir vs herkesin zengin olması2
- deniz göktaş34
- aleviler2
asıl konusu sona erdikten sonra aşırı derecede boka sarmış olan anime/manga serisi.
--spoiler--
343'le gelen yeni opening e göre bu sezon ichigo xcution grubuyla daha değişik bir güç edinecek. rüyada rukia, renji ve diğerlerini görmesi de rukia'nın bu sezonda bolca görünmesi demek olabilir, umarım gözükür. zira 1 bölüm rukiasız geçti ve benim gözler şimdiden rukia'yı arar oldu.
--spoiler--
343'le gelen yeni opening e göre bu sezon ichigo xcution grubuyla daha değişik bir güç edinecek. rüyada rukia, renji ve diğerlerini görmesi de rukia'nın bu sezonda bolca görünmesi demek olabilir, umarım gözükür. zira 1 bölüm rukiasız geçti ve benim gözler şimdiden rukia'yı arar oldu.
--spoiler--
fillerları bile dolu dolu olan anime. ayrıca her bölümün sonunda omake denilen ekstraları da oldukça güldürüyor. matsumoto nınkiler özellikle, yerlere yatmalık.
(bkz: tonight tonight tonight)
her bölümün sonunda sonraki bölüm butonuna heyecanla asıldığım anime.
uzun zamandır heyecanla beklenen 'bleach movie 4: hell chapter' ile serinin dördüncü filmini bizlere sunan anime.
death note adlı animeden sonra en iyi animedir. Çizimleri son zamanlarda üst düzey olan ve kaptırdıktan sonra bırakılamayacak bir tutkudur.
332.ci bölümde bile ulan bundan daha heyecanlı ne olabilir ki dedirten muhtemelen her bölümde de bunu söylememe neden olacak efsane.
Ichigo isimli bir öğrencinin, rukia adlı bir shinigamiye rastlaması sonucu oluşan 2004 yapımı bir animedir. ilk başlarda animenin kahramanı olan Ichigo'nun bu tür (hollow,quincy,shinigami)canlılarla işi olmamasına rağmen daha sonradan babasının eski kaptan olduğu öğrenilmektedir.
311. bölüm ile uzuuuun bir filler'a gireceğinin haberini vermiştir. Ümidim kalmadı bu animeden artık. Bıraksınlar işte adamlar yoruluyor filler yapmak için ara verin işte bak katekyo hitman reborna adamlar ne güzel sezon bitirdi. Şimdi fillersız çatır çatır mangalarına devam ediyorlar.
Jushiro Ukitake 'nin neden hasta olduğunu bir türlü söylemeyen anime dizisi. * 311. bölüm de yayınlandı bugün.
anıme ıle manga bırbırıne cok yaklastıgından dolayı anımesı sona ermıs serıdır
310. bölümüyle arrancar efsanesi sona ermiştir.
310. bölümünde yararlıların iyileşmesini , savaş sonrası toparlanmaları filan gösterdiler.ayrıca gin efendinin öldüğüde kesinleşti.aizen 20 bin yıl hapse uğradı.bundan sonraki bölümde yada ondan sonraki bölümde 1 yıl sürecek filler girecek.
308. Bölümüyle işte Bleach bu dedirten ve bu bölümüyle en iyi bölümler listemde ilk 5 e adını yazdırmıstır
(bkz: aizen vs ichigo)
mangaya bakıcak olursak ileriki bölümlerde aksiyon artacağa benziyor umarım filler girmezler
(bkz: aizen vs ichigo)
mangaya bakıcak olursak ileriki bölümlerde aksiyon artacağa benziyor umarım filler girmezler
grunge/punk grubu nirvana'nın ilk albümünün ismi. kurt cobain seattle'ın en işlek caddelerinden birinde gördüğü afişten etkilenip albüme bu ismi vermiştir.
methini çok duyduğum ama bir türlü başlayamadığım anime. ben anime dünyasına death note'la girerek hayatımın hatasını yaptım, önce anime'nin tanrısını izleyince herşey yalan gelecekmiş gibi. iki bölüm sonra küfür edip kapatacam diye korkuyorum lan. bi de shinigami 'ler neyin varmış galiba. Ryuk'a yapamam bu ihaneti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar