bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri21
- sevdiğiniz yazarlar5
- kürdistan10
- sözlük kızlarının kekleri24
- nervio15
- şemsiyeli lavuk4
- ağzı kokan insan4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- günün sözü16
- islamda namaz yoktur31
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- bildiğiniz sure sayısı3
- anın görüntüsü24
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- lahmacun3
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- baba oğul bisiklet5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- tanrı nazarında insan nedir3
- peynir helvası5
- yazılımcıların flört edememesi2
- ölümden korkuyor musunuz17
- yesene beni diyen kız9
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- mülk suresi 30 ayet2
- 19 eylül 20264
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- sözlükte ki gay başlıkları5
- dindarların çoğunun fakir olması7
- sözlükten kız kaçırmak3
- ölümsüzlük var4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- neme lazım diyen erkek6
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- kefir patlaması3
- türk açılımı5
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- erkekle kadının arkadaş olması5
modern lokman hekimlik, bu aralar moda olan bir tedavi çeşidi... başta majör kanallar olmak üzere, uydudan yayın yapan tv kanallarında gün boyu kerameti kendinden menkul uzmanlar ve doktorlarca, başta kendilerinin ürettiği bitkisel ilaçların reklamı olmak üzere tabiatta buldukları tüm nebatatın binbir türlü hastalığa deva geldiği anlatılmaktadır.
muayenesine gittiğiniz doktor önermedikçe yalandır hikayedir para tuzağıdır. Bir kere, bir doktor, muayene etmediği hiçbir hastaya ilaç önermez. Adamların doktor olmadıkları buradan belli. telefonla bağlanan insanlara şunu ye bunu iç şunu kıçına sür diye ilaçlar öneriliyor.
Bu bitkisel ürünler sanki vücutta metabolize edilmiyormuş gibi, karaciğerin sitokrom enzimleri tarafından "daha az zararlı" * maddelere dönüştürülmüyormuş gibi konuşmayın. Isırgan otu yediğinden dolayı toksik hepatit (toksik bir maddeden dolayı gerçekleşen karaciğerin iltihabi hastalığı) olan bir hastayı gözlerinizle görmeniz mi gerekiyor illa? Tüm teknoloji seferber olmuş, milyar dolarlar harcanmış kanser tedavisi için, bulunan maddeler bile iyileştiremiyorken, kafana döktüğün kaynamış menengiç suyu mu glioblastoma multiforme yi iyileştirecek. Peki ya bu şekilde insanlara umut veren o ezik beyinlilere ne demeli? Bir sürü internet sitesi var beyin tümörü tedavi ettiğini söyleyen. Kesinlikle yalan. Büyük bir merkezde tedavi olun başka bir şey yapmayın.
Bugün başka bir başlıkta da bahsettiğim adam, ceviz yaprağını ezip boynuna sürmüş, egzama olmuş orada irritan dermatit diğer adı. Kontakt dermatit in bir alt sınıfı olur kendisi.
Adama kortikosteroidli krem öneriyorum, almıyor arkadaş. Ceviz i kim söyledi? "bir terzi arkadaş var da o söyledi" diyor. benim ilacıma güvenmiyor da, ceviz yaprağına güveniyor. Tekrar sesleniyorum kendisine. "ceviz i bir de götüne sür ki iyileşesin"
Sakın ha sakın, "bitkisel tedavi" "organik ürünlerle tedavi" gibi şeylere kesinlikle inanmayın, sağlığınızı böyle saçmalıklarla riske atmayın. Yok risk i severim diyorsan da, bu riski almadan önce mutlaka o konuda bir "uzman hekime" danışın.
Bu bitkisel ürünler sanki vücutta metabolize edilmiyormuş gibi, karaciğerin sitokrom enzimleri tarafından "daha az zararlı" * maddelere dönüştürülmüyormuş gibi konuşmayın. Isırgan otu yediğinden dolayı toksik hepatit (toksik bir maddeden dolayı gerçekleşen karaciğerin iltihabi hastalığı) olan bir hastayı gözlerinizle görmeniz mi gerekiyor illa? Tüm teknoloji seferber olmuş, milyar dolarlar harcanmış kanser tedavisi için, bulunan maddeler bile iyileştiremiyorken, kafana döktüğün kaynamış menengiç suyu mu glioblastoma multiforme yi iyileştirecek. Peki ya bu şekilde insanlara umut veren o ezik beyinlilere ne demeli? Bir sürü internet sitesi var beyin tümörü tedavi ettiğini söyleyen. Kesinlikle yalan. Büyük bir merkezde tedavi olun başka bir şey yapmayın.
Bugün başka bir başlıkta da bahsettiğim adam, ceviz yaprağını ezip boynuna sürmüş, egzama olmuş orada irritan dermatit diğer adı. Kontakt dermatit in bir alt sınıfı olur kendisi.
Adama kortikosteroidli krem öneriyorum, almıyor arkadaş. Ceviz i kim söyledi? "bir terzi arkadaş var da o söyledi" diyor. benim ilacıma güvenmiyor da, ceviz yaprağına güveniyor. Tekrar sesleniyorum kendisine. "ceviz i bir de götüne sür ki iyileşesin"
Sakın ha sakın, "bitkisel tedavi" "organik ürünlerle tedavi" gibi şeylere kesinlikle inanmayın, sağlığınızı böyle saçmalıklarla riske atmayın. Yok risk i severim diyorsan da, bu riski almadan önce mutlaka o konuda bir "uzman hekime" danışın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar