bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması25
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- zihni göktay12
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması4
- kadınların piç erkek tercihi9
- sersem herif10
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- düşün ki bu gece öldün5
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- yön duygusuna sahip olmamak6
- yeni yazarlara öneriler9
- devlet bahçeli5
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi2
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- karı kıza para yedirir misiniz7
- insan olmaya ceyrek kala2
- 2026 dünya kupası25
- saraca finch house12
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en çok hoşa giden doğa olayı2
- kardeş kardeş oynayın2
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- trump suikasti2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- ragnar rockefeller38
- günün şiiri21
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- telefonun aşırı ısınması2
- yutar mısınız4
- evlenilmeyecek kız tipi5
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi2
- herbokolog2
- futbol21
- değersizlik hissi6
bisiklet adına çok geniş bir yelpazesi olan faydalı bir site. sitede forum üyeleri toplanıp sık sık turlar bile düzenlemekte. *
üyelerinden birinin bir dönem kramp'ta akustik gitar çalan kudret kurtcebe * olduğu site. arkadaşlarının kudu dediği kudret kurtcebe, 1999'da şizofren adlı rock albümünü çıkarmış, kent ozanları albümünde çocuk şarkısıyla yer almıştır ve şu anda genelikle şile ve kartepe'ye turlar düzenlemektedir.
not: siteye üye değilim, sadece uzaktan takip ediyorum.
not: siteye üye değilim, sadece uzaktan takip ediyorum.
delta bisikletin sponsor olduğu ve an itibarıyla çökmüş sitedir *.
Delta Bisiklet'in artık sahibi olduğu forum.
sürekli "Service Unavailable" hatası veren forum.
ösym'yi geçtiler amk!
ösym'yi geçtiler amk!
Kurulduğu dönemden beri bir türlü doğru dürüst çalışmayan server' ı ve abudik gubudik kuralları ile saçlarımızın diken diken olmasına vesile olan forum gibi bişi.
yeni tanıştığım forum sitesi.
dün geceden beri site içerisinde geziniyorum. hakikaten fazlasıyla kapsamlı bir site. bisiklet üzerine aradığınız her şey var.
dün geceden beri site içerisinde geziniyorum. hakikaten fazlasıyla kapsamlı bir site. bisiklet üzerine aradığınız her şey var.
kaprisli ve egolu adminlere sahip, bisiklet kültürüne hizmet etmeyen ve bir ticari kuruluşun yan firması olan bol reklamlı forum benzeri bir hede.
kendileriyle karşıt görüşte birileri bir şeyler yazınca siyaset yok derler, dini konu yok derler, ama kendileri gibi olan yandaş yazarları el üzerinde tutarlar. memleketin yobaz halinin bisikletçiliğe yansımış halidir.
bir de sorgusuz sualsiz carrrt diye entry silmeleri vardır ki akıllara zarardır. düşünce ve fikir özgürlüğü gibi gereksiz konulara takılarak meşgul olmak istemezler. silip geçerler.
forum yazarları onlar için bilgi kaynağı değildir, istatistiki değerdir ve bu değerlerin kendilerine tıklanma, akabinde reklam geliri olarak dönen kısımlarıyla ilgilenirler.
boş beleş gereksiz bir "şey"dir, içerisinde de bol miktarda boş beleş adam vardır. bayan bisikletçi pek bulunmaz içlerinde, çünkü bu bayanlara yürüme, yazma gibi kötü huylara sahip yazarları vardır.
bisiklet kültürüne değil, ilgili firmanın gelirlerine hizmet eder. geçiniz efendim, geçiniz..
kendileriyle karşıt görüşte birileri bir şeyler yazınca siyaset yok derler, dini konu yok derler, ama kendileri gibi olan yandaş yazarları el üzerinde tutarlar. memleketin yobaz halinin bisikletçiliğe yansımış halidir.
bir de sorgusuz sualsiz carrrt diye entry silmeleri vardır ki akıllara zarardır. düşünce ve fikir özgürlüğü gibi gereksiz konulara takılarak meşgul olmak istemezler. silip geçerler.
forum yazarları onlar için bilgi kaynağı değildir, istatistiki değerdir ve bu değerlerin kendilerine tıklanma, akabinde reklam geliri olarak dönen kısımlarıyla ilgilenirler.
boş beleş gereksiz bir "şey"dir, içerisinde de bol miktarda boş beleş adam vardır. bayan bisikletçi pek bulunmaz içlerinde, çünkü bu bayanlara yürüme, yazma gibi kötü huylara sahip yazarları vardır.
bisiklet kültürüne değil, ilgili firmanın gelirlerine hizmet eder. geçiniz efendim, geçiniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar