bugün

her ne kadar gıcık kapılsada tüm gün dilden düşmeyen reklam müziğidir.
modernist romanın başkişisi protagonistin özelliklerinden birini taşıyan adamdır.*diğer bir özelliği ise yabancılaşmadır.
Turkcell'in kendi sıkıntısından ürettiği saçma, külli zarar bir wap hizmetinin reklamı için kullandığı sözde sıkıntısı giderilen, sıradanlığı ile insanları sıkıntıya sokan çizgi kahraman.
Yalnız çocukların ilgisini çektiği bir gerçek, koca adamların da alay konusu olduğu...
(bkz: turkcell im/@scarface)
turkcell'in reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek, üfürükten teyyare bir ezgiyle dillere pelesenk edileceği tahmin edilmiş 'bu millete bunu da layık gördünüz ya helal olsun' dedirtici bir garabet sözcükler dizisi, ayrıca bir süre sonra asabı tahrip edilmiş potansiyel kullanıcıların ilginç bir şekilde sözcükleri değiştirdiği yerinde tespitle sabittir.
(bkz: bir adam varmış götü kaşınan)
(bkz: ne bu yahu)
turkcell - im in reklam sloganı.
"turkcell-im geldi,sıkıntı bitti" falan diye devam eder.reklamdaki esasoğlan sürekli oflayıp puflar.ıslıklı bir de müziği vardır, olur olmaz yerlerde insanın diline dolanır.
müziğiyle beni benden alan reklam sloganı
(bkz: düz adam)
sanatçı esin avşarın 1974 eurovision elemelerine gönderdiği parçadır. dereceye girememiş, *32 yıl sonra turkcellin reklam şarkısı olmuş.
avea ve telsim tarafından, turkcell ibneydi, sıkıntı gitti diye yorumlanacak olan reklam jingle ı.*
(bkz: bir adam vardı canı sıkılhan)
klasik müziğe hakaret niteliği taşıyan reklamdır. sevilsin ya da sevilmesin büyük bir şirketin bir müzik türünü böyle yansıtması hoş değildir.

(bkz: gıy gıy gıy)
kapitalizmin çıldırdığını kanıtlayan, varlık döngüsünü reklam ile sağlayan sistem markasının bir reklamıdır. Penguen de Fatih Solmaz'ın da dediği gibi toplantıda canı sıkılan turkcell yöneticisi böyle bir halt etse ne olur du acaba? aldatılmak acıdır işte her zaman.
(bkz: gecenin bir yarısı sigarası bitmiş adam)
(bkz: bir ilhan irem vardı ona ne oldu)
şarkısı da sinir bozucudur bu reklamın. insanda televizyona çift ayak dalma hissi uyandırır. lavuğun kafasını köpek kapsa da eğlensek .*
bir cimbom vardı bir yeri kaşınan liverpool geldi kaşıntı bitti.

şeklinde değiştirince oldukça güzel olan reklam cingılı..
ayının ağaca çıktığı versiyonuyla kopartan reklam.***
iticilikte sınır yoktur dedirten bir reklam ve o reklamın jingle'ı. gelgelelim bu iticiliğine rağmen herkesin diline bir şekilde bu sözün dolanmış olması da gözardı edilmemesi gereken bir gerçektir. öyle ki bu söz hakkında ben buradaki 52. entry'i girmekteyimdir şu anda. ancak sözkonusu olan bir reklamsa reklamın esas amacı da ürünü pazarlamaksa reklamın başarılı olup olmadığının değerlendirmesini yapmak için bu hizmetin ne kadar kişi tarafından satın alındığına bakmak gerekecektir ve bana göre akibeti shubuo'dan farklı olmayacak gibidir.
galatasaray tribünlerinin yeni beste olarak düşündükleri reklam hedesi.

''bi fener vardıı g.tü kaşınan, g.tü kaşınan,
cimbombom geldii kaşıntı bitti kaşıntı bitti.'' şeklinde.
canının daha fazla sıkılmasını istemiyorsa uludağ sözlük bünyesine katılması şiddetle tavsiye edilen adamdır.
televizyonda her çıkışında sesini sonuna kadar açıp dinlediğim reklamdır.**
Antalya da yakın geçmişte yapılar WRC de gece saat 2 sularında 1 erli 2 şerli olarak parkura bırakılan üniversite öğrencisi security insanının telsizden tüm WRC ekibine dinletmek suretiyle; tüm security insanının fırça yemesine olanak sağlayan, çok amaçlı kullanılabilen slogan.
esin afsar tarfından 1974 eurovision sarkı yarısması için bestelenen ve finale bile kalamayan bu sarkı tam 32 yıl sonra üne kavusmustur.sarkının begenilmediğini gören sadan yurdatapan "bu sarkı türkiye ye birkac numara buyuk gelir.ancak yıllar sonra begenenler cıkabilir"demiş.