bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- kartal6
- zebra4
- aldığınız en ilginç iltifat3
- sssilvermist22
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- zorunlu eğitim2
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- spaghetto2
- sözlükteki kavganın amacı5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- bir ay çaylak olmak4
- arap gel oğlum5
- otosan p1002
- yarası olan gocudur5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- gece denize girmek12
- burhaniye6
Yeni çıkan bir dijital para birimi. Kripto para madenciliği için bir telefon uygulaması mevcut. Madencilik yaparken telefonunuzdan herhangi bir erişim talep etmiyor ya da pilden yemiyor. 2022 yılında piyasaya çıkmayı ve dolar ile takas edilebilmeyi hedefliyor. Alayım bir kenarda dursun diyenler için kod olmadan giriş yapılamıyor. dragic kodu ile giriş yaparsanız beraber madencilik yapabiliriz. iki tarafa da getirisi mevcuttur.
yeni nesil kripto para. öncelikle yüzde 25 daha fazla coin kazanabileceginiz referans kodu : peacelife ; çok değer kazanması beklenen bu para birimine erkenden adım atmak geleceğiniz adına vereceğiniz önemli bir karar. herhangi bir para koymadan her gün uygulamaya giriş yaparak 24 saatte bir simsek işaretine tıklayarak coin kazanabilirsiniz. ileride borsaya girdiğinde bu coinler bitcoin'de olduğu gibi nakit karşılığı olacak. unutmadan söylemiş miydim yüzde 25 daha fazla coin kazanabileceginiz referans kodu : " peacelife "bunu kullanarak kazanmaya geç olmadan başlayın!
Henüz faz 1 aşamasında, pi network ise faz 2 aşamasında ancak faz 3 aşamasına geçince kazandırma ve takas işlerine girecek kripto paralardır.
Hem bee network hem pi network için referans:fcifci34
Hem bee network hem pi network için referans:fcifci34
kapadok refi ile üye olabilirsiniz.
Bee, yeni bir dijital para birimidir. Bee Network, Bee bakiyenizi tutmanız ve büyütmeniz için bir uygulamadır, ayrıca kullanıcıların gelecekteki aşamalarda ürünler ve hizmetler için BEE ticareti yapmaları için bir platform olarak geliştirilecektir. Bee network uygulaması aynı zamanda oyunlaştırılmış bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır
Yeni akıllı telefon kripto madenciliği uygulaması BEE NETWORK 4 Aralık'ta piyasaya sürüldü. BEE NETWORK 3. aşamaya girdiğinde ve kripto para borsalarında listelendiğinde (Q3 2022de hedeflenmiştir) Kullanıcılar Beeyi ABD Doları gibi diğer fiat para birimleriyle takas edebilir.
https://play.google.com/s.../details?id=games.bee.app
https://apps.apple.com/hk...e-games/id1529988919?l=en
Dijital varlıklarınızı büyütün - tamamen ücretsiz, pil ve veri drenajı yok! Bee Network'ün küresel lansmanından bu yana 5 günde 80 binin üzerinde kullanıcı kaydı.
(referance code: yavuzbagis
)
Yeni akıllı telefon kripto madenciliği uygulaması BEE NETWORK 4 Aralık'ta piyasaya sürüldü. BEE NETWORK 3. aşamaya girdiğinde ve kripto para borsalarında listelendiğinde (Q3 2022de hedeflenmiştir) Kullanıcılar Beeyi ABD Doları gibi diğer fiat para birimleriyle takas edebilir.
https://play.google.com/s.../details?id=games.bee.app
https://apps.apple.com/hk...e-games/id1529988919?l=en
Dijital varlıklarınızı büyütün - tamamen ücretsiz, pil ve veri drenajı yok! Bee Network'ün küresel lansmanından bu yana 5 günde 80 binin üzerinde kullanıcı kaydı.
(referance code: yavuzbagis
)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar