bugün
- meal kuran değildir26
- geceye güzel bir söz bırak4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- insanlar sizi nasıl tanımlar6
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- halit bolkan2
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- gecenin film sahnesi4
- bella hadid5
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- duş almak vs duş yapmak4
- 31 çekerken eli kırmak4
- mohamed salah ghaly5
- velvet almanyaya gel5
- kahve falı3
- iremga12
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- afrika nasıl kalkınabilir15
- gürkan uygun3
- eğitimde itaat kültürü2
- ıban at4
- kız arkadaş kiralamak8
- kendini anlatamamak6
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- velvet14
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- romantik komedi izleyen erkek2
- 5 ağustos 20262
- online kumar2
- fatih tekke2
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- yunanistan30
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- dünya sivaslılar günü3
- iki elle 31 çekmek2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- uzak diyar4
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- renault safrane vs opel omega2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- arnavutluk4
- türkiye4
bıyıklarımın henüz yeni terlediği dönemlerimdi, ankara nın kuş uçmaz kervan geçmez mahallesinde, solucanlarla, karıncalarla, sokak köpekleriyle, boş salça kutularıyla, kara şimşek arabalarımızla, bilyelerimizle oynakmaktan vaz geçip; kendi kuşumuzla oynamaya başladığımız dönemlerdi. mahalle bakkalının oğlunun yaşıtımız olmasından mütevelli sık sık bakkalın arka odasında, köpek öldüren diye bilinen çubuk şarabını yüzümüzü ekşite ekşite, ezile büzüle içtiğimiz dönemlerdi, bakkala gelen kızları kesmekte cabasıydı tabi.bir bayram amcamız vardı, kendisi inşaatte saatlerce calişir aksam vaktide gelir bizimle oturup sarap içerdi zulada. 45-50 yaşındaki adam iki yudumdan sonra dökerdi bütün eteğindeki taşları daha yeni ergen olmuş bizlere. bizim utanıp büzülmemize rağmen hanımıyla olan cinsi münasebetini tüm samimiyeti ile ortalığa dökmekte hiç bir sakınca görmeyen bir adamdı. bacak omuzadan tut efendime söyliyeyim, envayi çesit pozisyon anlatırdı bize. eee tabi yaşta o zaman genç 5 tane sarap içmek bile bizlerin ufaklıkları sakinleştirmeye yetmezdi. o anlatır biz dinlerdik, haa ama yanliş anlaşilmasin cidden utana sıkıla dinlerdik, henuz daha piç olama mertebesinde değildik belkide. bir kıza bile dokunmamışken bayram amcanın "bana dötten vermiyen karıya ben ekmek vermem" söylemleri nasl kızartmasındı ki yüzümüzü. (buraya yazarken bile utandım, yeterli piçlik mertebesine gelemedik hala sanırım )saliha ablanın kapısından her geçişimde sanki ona bunu yapan benmişcesine kafamı öne eğerdim . bakamadım yıllarca kadının yüzüne. bu denli kocası tarafından afişe edilen bir insanın, şimdi ne yaptığını, bayram amcanın şuanda kimlere fantazilerini anlatığını merak etmiyor değilim açikcasi. ne pis adammıssın sen bayram amca.
bu entry burda bitmezdi türkçe bir klavyem olsadı, lakin yoruldum i leri ı, c leri ç , sert g leri de yumşatmaktan.
bu entry burda bitmezdi türkçe bir klavyem olsadı, lakin yoruldum i leri ı, c leri ç , sert g leri de yumşatmaktan.
-ah ulan bayram amca, sen ulu sozluge meze olacak adam miydin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar