bugün

erotik filmden ziyade polisiye filmdir..

şahanedir.
ikincisinin de yakında gösterime girmesi beklenen ünlü film.
Sharon stone’un stone olduğu yıllarda oynadığı film.
yönetmenliğini Paul Verhoeven'in yaptığı, başrollerini Michael Douglas ve Sharon Stone'un paylaştığı, 1992 abd fransa yapımı film.
mario kassar yapımı bir paul verhoeven filmi...
dvdsinde şöyle yazar;
acımasızca işlenen bir cinayet.
zeki bir katil.
tehlikeyi seven bir polis.
breh breh breh!
orjinal ismi "basic instinct" olan, başrollerinde michael douglas ve sharon stone'ın oynadığı 1992 yapımı amerikan filmi.
sinemaya ya da döneminde gündeme damgasını vurmuş filmler muhakkak türk televizyonlarında bir kez daha izlenmeli.. işte onlardan biridir temel içgüdü..fazla soze ne hacet...

`http://www.izlesene.com/v...turk-usulu-sansur/1011098`
Korku filmi mi ahaha.
Tam olarak Hangi sahnede korkuyoruz?
Ben temel içgüdü ve temel içgüdü 2 seyrettim zaten herkesin bildiği gibi Stone yaşlanması 2 filmi zaten izlenmez kıldı . Michael carton-jones baya eleştri almıştı zaten. Sanırım gerçekte Stone'nin yada Michael'in kötü yönetmen kötü oyuncu olmasında yatmıyor bana göre Paul verhoeven farkı yatıyor .
o meşhur sorgu sahnesinde, hafifçe aralayıp bacaklarını, 'hiç kokain alıp düzüştünmü' diye sorar kadın, adamımızın gözlerine dikip gözlerini , diğerlerinin yanında.
oruçlu iken düşünülmemesi gereken film grubuna mensuptur. zira kırılır...
ergenlik yıllarımın başyapıtı olmuş film.asrın düzüşmesi ibaresini kelime hazineme katmıştır.
(bkz: asrın düzüşmesi)
--spoiler--
korku filmi mi ahaha.
tam olarak hangi sahnede korkuyoruz?
--spoiler--

ilk sahnesi baya korkutucuydu.
ilk olarak sinemada izlediğimde 2 saat civarı olup en son televizyonda 45 dakikalık çocuk menüsüne çevrilmiş olarak gördüğüm film .
(bkz: sharon stone un 48 yaşında soyunma sorunsalı)
© copyright 2005 - 2026