bugün
- hiçbir servet zamanı satın alamaz10
- kalp krizi5
- sebahattin şirin6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek3
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- ümmetçilerin vatan sevgisi4
- romelu lukaku5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle4
- profilini gizli tutma nedeni9
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı5
- çerçeve yasa19
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- apo piçtir piç kalacak10
- allah'ın delili hazreti mehdi3
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- arapça isimlerin iticiliği2
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları4
- türk milletine kurulan pusu6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- mel melin palavra sıkması9
- eski türkiye2
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- ismet gürbüz2
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- büyük oyunu görmek4
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- güzel kızlara kötü davranmak3
- galatasaray ın yeni transferi2
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- nihoş4
- nihavent gerizekalısı3
- tai lung13
- ifşalanmak2
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- kapak yapmak2
aşk tesadüfleri sever filminde çok güzel anlatılmış bir duygu.
(bkz: at gözlüğü)
insanların kafasının içindeki mükemmel kişi tanımına en yakın gördüğü kişiye beslediği duygu bütünü ama asıl sorun kimse tam olarak o kalıba oturmaz, zaten aşık olunan kişinin hiç sesini duymadan, tenine dokunmadan daha çok seversin çünkü sen kafanda ona istediğin gibi özellikler vermişsindir. sonuç olarak ta hayal kırıklığı kaçınılmazdır. *
karşındakinin sürekli sıçıp, seninse sürekli yeme durumudur.
kurtulursam ve vazgeçebilirsem hard discim baya bi rahatlayacak. çünkü %80'lik bir kısım onunla dolu. onu silip çöp kutusuna gönderdiğim zaman ne bilgisayar ısınacak ne de yavaşlayacak ve yeni bilgilere konsantre olabilmem kolaylaşıcak. onu çöp kutusundan sildiğimde çıkan fışşşşt sesi benim için dünyanın en iç ferahlatıcı boşalması olacak.
o gider de ölemezsin. nasıl ölesin, ümit işkenceyi uzatır.
en sevdiğiniz şeyi kaybettiğiniz andaki
yaşadığınız acıdır.
yaşadığınız acıdır.
(bkz: yok öyle bir dünya)
ölürsün de gidemezsin.
sonsuza kadar bekleyebileceğini hissetmekle, ansızın içini dökebilmenin birlikteliğidir aşk.
aşk;
benlikten vazgeçip tamamen o olmaktır.
mutlu olmak isteyen aşık olmasın.
aşk mutluluk değildir!
benlikten vazgeçip tamamen o olmaktır.
mutlu olmak isteyen aşık olmasın.
aşk mutluluk değildir!
parlak demir bir leblebi..
bakan imrenir, yiyenin dişi kırılır.
bakan imrenir, yiyenin dişi kırılır.
dünyanın en saçma, en güzel, en kötü, en heyecanlı, en sorunlu, en deli, en acı duygusudur.
benim nefret ettiğim bir gerçektir.
benim nefret ettiğim bir gerçektir.
hastalıktır.
Hangisi yalan hangisi gerçek cevapların bittiği yerde yaşanır hüzünler. Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçermiş,daha yalan üzerine çok şey söylenebilir pembe olanları vardır zararsız yalanlar , kurtarıcı diyorum ben onlara, birde siyah olanları var bir yılan kadar zehirli.
Aşkı kime sorsanız ;aşk diye bir şey yok yalan derler. Oysa aşk, ölüm kadar gerçektir ve hepimizin mutlaka yaşadığı bir gerçek. Hani yağmurdan sırılsıklam oluruz ya aynen öyle, aşktan da sırılsıklam olmamız kaçınılmaz. Az acılı olanları vardır. Birde gerçekten yatağa düşürecek kadar acılı,yargısız infaza benzer,ölümlerden daha beter. .Aşk ve sevgi bir arada kalamıyorlar aşk çok hızlı gelip kapıyı çalıyor hem de hiç ummadığınız bir anda hiç beklemediğiniz bir anda arka kapıdan çıkıveriyor.
Güzel sözler duyuyorsunuz yada o tutkuyla hoş geliyor kulağınıza yalanda olsa aşkın gözü körmüş onun gözünü kim çıkartmış bilen yok.
Ama! kapı önünde aşk yapma aşkın gözü kördür, komşunun gözünün kör olmadığını hatırlatayım onlar her şeyi görür.
Aşk yalan değil bir rüyadır aslında
El ele yürürken, göz göze gelirken, dans ederken,başını omzunuza yaslarken, olur olmadık her şeye güler, yerli yersiz hüzünlenip ağlarken, size sevgisini anlatırken, sizi masum bakışlarla dinlerken, şarkılar söyler, size şiirler okurken..Yan yana tatlı bir masal gibi geçerken zaman ve henüz aşka ayrılığın soğuk eli değmemişken...En güzel mutluluktur sevgiliniz.Onunla yaşadığınız o tatlı rüya hiç bitmesin istersiniz.
Sonra bır bakmıssın birgün değişmış herşey!!!
Bir gece, tatlı bir rüyadan uyandırır sizi ve gider,uyanırsınız tatlı uykudan
Bazen düşünürüm yalan olan sen miydin yoksa tutamadığımız zaman mı?
Sözlerinde mi yalandı ?
Peki ya masum bakan, bakarken gülen, gözlerin demi yalandı?
Desene yar sen başlı başınca yalanmışsın oysa gülüşün solmuş bir yapraktaki yeşil bir benek gibi bir gülüştü yüreğim taklalar atıyordu ellerine dokunduğumda.tüylerim diken diken olmuş kutsa aşkınla beni diyordu. Susma konuş içinle ,içime konuş .zehrimden arınıyorum bugun gitmelerin beni bitirmiş içime çektiğim hava gibisin ,içimi üşütüyorsun.kuşların sesinde balık ekmek yemeye acıktım seninle
Homur homurdanan yarınlarım.konuş benimle konuş ki akıntıya kapılayım son durağım nehir gözlerin olsun yalandan da olsa gül bir kere.
Zannetme ki AŞK yalan içinde gerçek
Zannetme ki AŞK sevenle yaşanır
Zannetme ki AŞK insana huzur verir
Zannetme ki AŞK seni tüketmeden bırakır. Öyle bir şey söyle ki indireyim duvarlarımdan ölüm ilanlarımı
not: alıntıdır.
Aşkı kime sorsanız ;aşk diye bir şey yok yalan derler. Oysa aşk, ölüm kadar gerçektir ve hepimizin mutlaka yaşadığı bir gerçek. Hani yağmurdan sırılsıklam oluruz ya aynen öyle, aşktan da sırılsıklam olmamız kaçınılmaz. Az acılı olanları vardır. Birde gerçekten yatağa düşürecek kadar acılı,yargısız infaza benzer,ölümlerden daha beter. .Aşk ve sevgi bir arada kalamıyorlar aşk çok hızlı gelip kapıyı çalıyor hem de hiç ummadığınız bir anda hiç beklemediğiniz bir anda arka kapıdan çıkıveriyor.
Güzel sözler duyuyorsunuz yada o tutkuyla hoş geliyor kulağınıza yalanda olsa aşkın gözü körmüş onun gözünü kim çıkartmış bilen yok.
Ama! kapı önünde aşk yapma aşkın gözü kördür, komşunun gözünün kör olmadığını hatırlatayım onlar her şeyi görür.
Aşk yalan değil bir rüyadır aslında
El ele yürürken, göz göze gelirken, dans ederken,başını omzunuza yaslarken, olur olmadık her şeye güler, yerli yersiz hüzünlenip ağlarken, size sevgisini anlatırken, sizi masum bakışlarla dinlerken, şarkılar söyler, size şiirler okurken..Yan yana tatlı bir masal gibi geçerken zaman ve henüz aşka ayrılığın soğuk eli değmemişken...En güzel mutluluktur sevgiliniz.Onunla yaşadığınız o tatlı rüya hiç bitmesin istersiniz.
Sonra bır bakmıssın birgün değişmış herşey!!!
Bir gece, tatlı bir rüyadan uyandırır sizi ve gider,uyanırsınız tatlı uykudan
Bazen düşünürüm yalan olan sen miydin yoksa tutamadığımız zaman mı?
Sözlerinde mi yalandı ?
Peki ya masum bakan, bakarken gülen, gözlerin demi yalandı?
Desene yar sen başlı başınca yalanmışsın oysa gülüşün solmuş bir yapraktaki yeşil bir benek gibi bir gülüştü yüreğim taklalar atıyordu ellerine dokunduğumda.tüylerim diken diken olmuş kutsa aşkınla beni diyordu. Susma konuş içinle ,içime konuş .zehrimden arınıyorum bugun gitmelerin beni bitirmiş içime çektiğim hava gibisin ,içimi üşütüyorsun.kuşların sesinde balık ekmek yemeye acıktım seninle
Homur homurdanan yarınlarım.konuş benimle konuş ki akıntıya kapılayım son durağım nehir gözlerin olsun yalandan da olsa gül bir kere.
Zannetme ki AŞK yalan içinde gerçek
Zannetme ki AŞK sevenle yaşanır
Zannetme ki AŞK insana huzur verir
Zannetme ki AŞK seni tüketmeden bırakır. Öyle bir şey söyle ki indireyim duvarlarımdan ölüm ilanlarımı
not: alıntıdır.
beyni bir süre geçersiz kılan duygular bütünüdür. mantığına duygularının hükmetmesi akabinde kişilik bozukluğuna yol açar. yapmayacağın şeyler yaptırır söylemeyeceğin sözler söyletir. doğru kişiyle doğru zamanda yaşandığı takdirde dünyanın en eğlenceli duygusudur. aksi halde süründürür.
bir kişi ile geri kalan herkes arasındaki farkın abartılması imiş, kim dedi hatırlamıyorum ama dogrudur.
duyguların en yücesi. mutluluğu insanı bulutların üzerinde hissettiren, acısı insanı olgunlaştıran his.
salaklıktan ibarettir.
1 sesli, 2 sessiz ve 2 aptaldan oluşan sözcük.
gerçekten bulduysanız,
mesela aradan geçen uzun yıllardan sonra onu eskisinden daha çok sevdiğinizi fark ediyorsanız, akşam eve dönerken heycandan kalbiniz yerinden fırlayacak gibi atıyorsa, artık yanında olmak da yetmiyor, aynı bedende yaşamak istiyorsanız, gülen gözleri, ağlayan gözleri, mutlu yüzü, mutsuz yüzü ciğerinizi parçalayacak gibi ise ve en büyük korkunuz bir gün ölümün yollarınızı ayırması, en büyük onurunuz gerçek aşkı tadıp anlamsız geçirmediğiniz hayatınız ise; başka bir deyişle ölümden hem deliler gibi korkuyor hemde muzaffer bir komutan gibi hazırsanız ölüme... işte o an; yeryzündeki tüm diğer herşey anlamsızlaşır;
diğerlerine acırsınız... gerçek aşk budur.
mesela aradan geçen uzun yıllardan sonra onu eskisinden daha çok sevdiğinizi fark ediyorsanız, akşam eve dönerken heycandan kalbiniz yerinden fırlayacak gibi atıyorsa, artık yanında olmak da yetmiyor, aynı bedende yaşamak istiyorsanız, gülen gözleri, ağlayan gözleri, mutlu yüzü, mutsuz yüzü ciğerinizi parçalayacak gibi ise ve en büyük korkunuz bir gün ölümün yollarınızı ayırması, en büyük onurunuz gerçek aşkı tadıp anlamsız geçirmediğiniz hayatınız ise; başka bir deyişle ölümden hem deliler gibi korkuyor hemde muzaffer bir komutan gibi hazırsanız ölüme... işte o an; yeryzündeki tüm diğer herşey anlamsızlaşır;
diğerlerine acırsınız... gerçek aşk budur.
bir çift gözle başlayan , iki damla gözyaşıyla biten süreç.
sessizliğin geceye hükmettiği şu dakikalarda âşk'ı tarif etmek istesem, gözlerimden düşen yaşların biriktiği suda boğulurum ben. bazen gözlerimden onun gözlerine çiğ damlası gibi düşmektir âşk, bazense bir öpücüğün asla yeterli olmadığı rüyadır, güzeldir! gariptir! hissetmediğin hisleri hissettirir!
toprağın altında, toprağın üstünde, rüyalarda aşk.
yenilebilen bir bok türü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar