bugün

/636
bana bir türlü uğramayan, geldiğinde de dil çıkarıp kaçan hede.
Güzeldir fakat doğru kişiyle.
(bkz: sen sevda mısın yoksa yalan dolan)
bir nevi sado-mazo ilişkidir.
hem acıtır hem de acıdan zevk alırsınız.
iyi kadınlar piç adamlara, iyi adamlar hiç kadınlara yar oldukça aşk, kimsenin yanına kar kalmayacak.
gerçekten dünya üzerindeki en güzel şey. ne olursa olsun, bak reddedildim hala bunu savunabiliyorum o derece güzel.
tarifi neredeyse imkansız, göreceli bir şey.
Aşk yoktur sevda vardır. Ne çirkin kelime yahu.
Kaşımaktır. Gsggssdhs.
el ele tutuşup intihar etmek değildir. yapmayın bunu.

http://www.ntv.com.tr/tur...%2cjQpClPMs00WLLJRRmImf7A
bir gün kaybetmeye başlıyorsun ve hiç durmadan kaybediyorsun.
elbette hayal kırıklığı...ne bekliyodunuz ki sonsuza kadar falan sürmesini mi
üç harften oluşan bir kelime olan aşk söylemesi kolay yaşaması zor olandır.Aşk bir boşluğu bilinmezliği temsil ettiği sırada birden kelimelerle değil bir vücutla tarif ediliyorsa yada mecnuna ferhata hak verilmeye başlanıyorsa ve bende onun için yaparım lan onlar hikaye ama biz gerçeğiz dedirtiyorsa kişi aşık olmuş demektir.Başlarda ne kadar gazdır geçer ,ben bağlanmam deseniz de sonra birden lan acaba napıyodurlarla başlayan hikayenizin mutlu sonla bitmesini temenni ederim.Ben şuan mutlulukla devam eden bir aşk yaşıyorum Allah sonunun da güzel olmasını nasip etsin.Aşkın ne demek olduğunu daha doğrusu kim olduğunu öğrendim yani.Hiç beklemediğim bir an da böyle kavramların tam bende bitmeye başladığı anda karışıma çıktı benim o yüzden umutsuzluğu kapılmayın demeyeceğim aşkı yaşamak için kapılın işte o zaman aşık olursunuz!
Sevgi 2 kişi arasında geçen en güzel şey bazen seni yakıp kavuran onu o duyguyu yaşamaktır .
- canan dedi ki: "uyu, rüyanda beni göreceksin!"
sevincimden uyuyamadım...
madden 3 harf, manevi olarak sınırı yok.
seversin eyvallah da aşık olursan sıkıntı büyük.
Güldüm lan *
https://www.facebook.com/...514974040325/?pnref=story

Bazen içini burkar , paramparça eder seni...
dünya'nın en abartılmış kavramı hakkında yeniden açıklama ihtiyacı hissediyorum. 14 şubat'a 1 kala herkes saçmalamaya başlamış. ferhat ile mecnun kafanızı allak bullak etmiş.

aşk: bireyin yavrusunun genotip çeşitliliğini maksimize edicek şekilde eş bulmasını sağlayan, evrimsel süreçte hafızanın gelişiminden sonra ortaya çıkmış, birtakım elektrokimyasal tepkimedir.

süresi ortalama 6 aydır.

üremek ve yaşamın devamlılığı için elzemdir.

irrasyoneldir.

rica ederim.
görsel
çok basit bir tanımı var.

iki kişi veya daha fazla kişi arasında olan bir duygu.

ama yaşamak lazım, o güzel günleri, o hoş tatlı anları ergen'ce mesajlaşmalar gibi, ama sen sadece bunu hayal edersin geçmişi özlersin o hatıralar o simit yemeler, seni seviyorumlar..

hep yalan aslında, gerçekte olmayacak bir duygu, rüya gibi kısa güzel, ve hep o rüyayı hatırlamak ağlamak üzülmek, onun yüzünü en son o rüyada görmek, ağlamak. işte aşk bundan ibaret, ama sakın bir kişi için üzülmeyin, ne demiş cem karaca abimiz

Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son.

Yani üzülme. yalanlardan üzülme, doğarken ağladı insan bu son olsun bu son, Rametle anıyoruz.

hadi bakalım şimdi gülün.
görsel
görsel
Çünkü aşk, güzellik karşısında ilgisiz kalamama halidir.
(bkz: Nazan bekiroğlu)
© copyright 2005 - 2026