bugün
- sözlük kızı ile kavga etmek9
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı5
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- aç karnına kahve içmek4
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- renault 96
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz16
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil4
- yani kısaca deriz ki4
- sebahattin şirin16
- çerçeve yasa23
- cin4
- günaydın şarkısı2
- toprağı bol olsun3
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- arabada sigara içilir mi3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- ortanca çocuk günü2
- zorunlu eğitim12
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- anderson talisca4
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- apo piçtir piç kalacak12
- bir şeyler söyle3
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- cıvık çift5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- kalp krizi8
Dün akşam elenen survivor yarışmacısı. Başını semih yakmıştır kanımca.
görsel
elenmeyi hak etmiş bir kızdır.performans olarak değil karakter olarak.kendisinden kat kat berbat nihal varken,efecan varken,hatta hiçbir işe yaramayan gizem memiç varken,kendisi söylenmiştir.ama kendisi damlaya,niye nihali söylemedin takımı aşağı çekiyor veya gizem bu adada ne işe yarıyor,oy potansiyeli mi var,efecanın olayı ne,yoksa adada tek başarılı kız olarak kalmak için mi,nihalden korktuğun için mi beni oraya çıkardın demek yerine,semih kötü bir insan,gizem semihe dikkat diyecek kadar mankurtlaşmış,kankilerine karşı hakkını aramayacak kadar korkak ve körü körüne bağlıymış.semihe haksız yere laf atacak kadar da önyargılı ve art niyetliymiş bunu gördük. çok güzelsin,hoşsun ama boşsun.survivorda önyargılılara ve korkaklara yer olmadığının kanıtısın.
elenmeyi hak etmiş bir kızdır.performans olarak değil karakter olarak.kendisinden kat kat berbat nihal varken,efecan varken,hatta hiçbir işe yaramayan gizem memiç varken,kendisi söylenmiştir.ama kendisi damlaya,niye nihali söylemedin takımı aşağı çekiyor veya gizem bu adada ne işe yarıyor,oy potansiyeli mi var,efecanın olayı ne,yoksa adada tek başarılı kız olarak kalmak için mi,nihalden korktuğun için mi beni oraya çıkardın demek yerine,semih kötü bir insan,gizem semihe dikkat diyecek kadar mankurtlaşmış,kankilerine karşı hakkını aramayacak kadar korkak ve körü körüne bağlıymış.semihe haksız yere laf atacak kadar da önyargılı ve art niyetliymiş bunu gördük. çok güzelsin,hoşsun ama boşsun.survivorda önyargılılara ve korkaklara yer olmadığının kanıtısın.
haftanın bilmem kaç günü survivor panaroma adlı programa çıkan survivor yarışmacısı, programın adını aylinle survivor filan yapsalar daha iyi. Bugüne kadar 6 - 7 kere denk geldim ne zaman bir strateji veya yorum yapsa hepsi yanlış çıkıyor hatta stüdyoda ki kimse bu yorumlara katılmıyor. Zaten takım dağılmasın diye ben elendim diyen bir survivor yarışmacısı olamazdı elenmesi en iyi olan yarışmacılardan
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar