bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- kilo verdiren gıda4
- linkedin4
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- yıllık yazısı3
- sivas divriğiye yerleşmek2
- org vs synthesizer4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- koyun yoğurdu3
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- asansörde kalmak2
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- 2026 dünya kupası13
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- ulukışla2
- çiftehan2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- kemal derviş5
- egay sucukcu7
- vedat muriqi2
- kemal kılıçdaroğlu12
- bugün ne yedin10
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- en iyi yanık kremi5
- ismail kartal9
- bir gün ölecek olmak6
- çekya2
- şu anda ne yapıyorsun19
- 9000 iş günü prim ödemek2
- sokaktaki çocuk sesleri4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kademeli emeklilik sistemi2
- hayatın en acı gerçeği2
- en iyi terapi6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- bir daha doğmayacak olmak2
- alternatif sözlük arayışı4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
Ayfer Tunç 1964te Adapazarında doğdu. istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Üniversite yıllarında çeşitli edebiyat ve kültür dergilerine yazılar yazmaya başladı.
1989 yılında Cumhuriyet gazetesinin düzenlediği Yunus Nadi Öykü Armağanına katıldı, Saklı adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı. 1999-2004 arasında Yapı Kredi Yayınlarında yayın yönetmeni olarak görev yaptı. 2001 yılında yayımlanan ve okurdan büyük bir ilgi gören Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecekli Yıllarda Hayatımız adlı yapıtı, 2003 yılında yedi Balkan ülkesinin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Balkanika Ödülünü kazandı ve altı Balkan diline çevrilmesine karar verildi. Tunçun 2003 yılında Sait Faik Abasıyanıkın öykülerinden hareketle yazdığı Havada Bulut adlı senaryosu filme çekildi ve TRTde gösterildi. Tunçun Saklı, Mağara Arkadaşları, Aziz Bey Hadisesi ve Taş-Kâğıt-Makas adlı dört öykü kitabı, Ömür Diyorlar Buna adlı bir e-kitabı, Kapak Kızı adlı bir romanı, ikiyüzlü Cinsellik adlı (Oya Aymanla birlikte yazdığı) bir inceleme kitabı ve Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek adlı bir yaşantı kitabı var.
kaynak http://www.canyayinlari.com/yazar_ayrinti.asp?id=586
1989 yılında Cumhuriyet gazetesinin düzenlediği Yunus Nadi Öykü Armağanına katıldı, Saklı adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı. 1999-2004 arasında Yapı Kredi Yayınlarında yayın yönetmeni olarak görev yaptı. 2001 yılında yayımlanan ve okurdan büyük bir ilgi gören Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecekli Yıllarda Hayatımız adlı yapıtı, 2003 yılında yedi Balkan ülkesinin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Balkanika Ödülünü kazandı ve altı Balkan diline çevrilmesine karar verildi. Tunçun 2003 yılında Sait Faik Abasıyanıkın öykülerinden hareketle yazdığı Havada Bulut adlı senaryosu filme çekildi ve TRTde gösterildi. Tunçun Saklı, Mağara Arkadaşları, Aziz Bey Hadisesi ve Taş-Kâğıt-Makas adlı dört öykü kitabı, Ömür Diyorlar Buna adlı bir e-kitabı, Kapak Kızı adlı bir romanı, ikiyüzlü Cinsellik adlı (Oya Aymanla birlikte yazdığı) bir inceleme kitabı ve Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek adlı bir yaşantı kitabı var.
kaynak http://www.canyayinlari.com/yazar_ayrinti.asp?id=586
hakkında nasıl bu kadar az entry * girilmis oldugunu,beni de bu kadar etkileyen bir kadın hakkında şimdiye kadar neden bir şeyler çiziktirmediğimi anlamadığım insan. sözcükleri yere sağlam basan,her kitabının ,ister öykü olsun bu ister roman,ister yaşantı, her birinde sayfayı her çevirişinizde sizi biraz daha şaşırtıyor. sıkı okurlarının başucunda en az bir kitabı mutlaka bulunur, tekrar tekrar açıp o renklerle dans edersiniz,o anki ruh haliniz ne olursa olsun.ya sıkıntılarınızdan izler görürsünüz yarattığı o karakterlerde,ve yalnız olmadığınızı hissedersiniz,satırlarından yaşanmışlık akan olay akışı sayesinde, ya da bir yerden öyle bir gülümsetir ki o gün artık ne yaşarsanız yaşayın kolay kolay bozamaz kafanızı...
hiç sıkılmadan okunabilirlik garantisini ben veriyorum ayfer tunc'u kendisine yazarlık konusunda idol edinmis biri olarak...
edit: (bkz: anlatim bozuklugunun dibine vurmak)
hiç sıkılmadan okunabilirlik garantisini ben veriyorum ayfer tunc'u kendisine yazarlık konusunda idol edinmis biri olarak...
edit: (bkz: anlatim bozuklugunun dibine vurmak)
altkitap.com sitesinde editorluk yapan yazar sanat kadini.harika bir insan.
"bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi" adındaki romanında okuyucuya 19. yüzyıldan günümüze harika bir türkiye panoraması sunan yazar, kalemine sağlık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar