bugün

nick altında yazılan entryler placebo38'den daha az olan altıncı nesil yazar.
sevabına nick altına entry girilmesi farz olan yazar kimileri bunun sevap olduğubu bile iddia etmekte...
sanılanın aksine nickaltı girilmesi sevap değil vacib olan yazar. sünnet de olabilir. olmamışsa tabi. hatta burda ona sünnet düğünü yaparız falan güzel olur. *
yapılan yorumlar nedeni ile birden kendini evliya gibi hissetmiş olan yazar..
simdiye kadar tüm söylenenlerin aksine nick altına yazılanlar sünnet değil müstehaptır, keza bazı durumlarda bu mekruh veya mübah'ta olabilir.
Cümle sonlarında Tek Noktaya alerjisi olduğunu düşündüğüm yazar. ya da tek sayıları sevmiyor, bilemedim.
#9944168 o ki yeni aldığı bir kitabın sayfalarını aralayıp da o matbaa kokusunu içine çekmemiş basit bir insandır... kendisi benim için bu yorumuna göre tam olarak 21. yüzyılın hayal kırıklığı yaratan kalabalıklarından birisidir sadece *
bugün doğum günü olan yazar kişilik, pek muhterem insan..
#13700855 çok iyi yazar bu geceki inanılmaz favorim. takipteyim bundan sonra efendim.
iyi yazar olduğu kanısındayım. ama bu nick nasıl ayberk telkok nedir abi. isim soy isim mi ?
ay berk tel kok nedir yavv çözemiyorum . biri bunu çözümlesin lütfen rica ediyorum.
(#20497415) entry sini sevdiğim yazar.

he bu entry i sevdim diye buraya yazmam mı gerekiyor? hayır. baktım 6.nesil ahde vefa yapayım dedim. *

saygılar.
© copyright 2005 - 2026