bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- sözlüğün reisi kim anketi20
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı13
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor3
- sözlükteki fetocular6
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- yazarların akşama dair planları5
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- hikayenin devamını getir8
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir17
- şeytanın bile israil'e karşı olması3
- erkek adamın külahtan dondurma yemesi4
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- antipanik11
- sözlüğün reisi kim14
- doğru karpuz seçemeyen erkek9
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- erzurum hdp mitingi6
- sevilen kıza cv yollamak3
- hakkari mhp mitingi5
- arkadaşlar9
- tas kafalı hırtlar için el salvador çözümü4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- mazot3
- kalp mi daha duygusal mide mi6
- ben kin tutmam insanı3
- oksizoron tarafından terkedilenler5
- sözlük yazarlarının normal kombinleri16
- ekonomi5
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- çomarların ekonomi anlayışı2
- emret komutanım izlemiş efsane nesil3
- antipanik sizce biraz antipatik mi5
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi9
- kadir topbaş2
- üzümde aroma arıyorum4
- nervionun kedisi3
- istiklal mahkemeleri her 10 yılda bir kurulmalı4
- iskender büyük davasında haklıydı3
- toplum içinde gülüşmelere neden olmak2
- islamda namaz yoktur30
- fetöcü polat alemdar3
- true yu evlendiriyoruz kampanyası6
- günaydın küçük ipneler9
- sevmediğin kişinin komik şakası2
- bir dilim pastaya oy veren eyitimsiz seçmen5
- ütünün fişini çektim mi paranoyası5
- emlakçı2
bilgisayarıma nereden bulaştığını anlamadığım internet zevkimin içine eden program.sildim kurtuldum.
antivirus ve internet security olarak bir yıl kullanabilirsiniz, ayrıntılı bilgi için;
http://doctus.org/showthread.php?t=63828
http://doctus.org/showthread.php?t=63828
lisanslı sürümü kullanılıyorsa ve otomatik güncelleştirmeler yapılıyorsa tam verim alınabilen virüs programı.
son derece kullanışlı ve güvenli bi anti virüs. internet kullanmayı bilmeyenlerin sevmedigi virus programı.
virüstür. net...
buna antivirüs diyenler de beyinsizdir abi.
lan sen nasıl bir antivirüssün de kendini başka programların yanında gizlice getirip kuruyorsun. bilgisayarımı sikinin doğrultusunda tarıyorsun falan.
hayır bi sikimi bulduğu falan yok. browserlarıma toolbarını ekliyor. arama motorumu değiştirip kendi şeysini koyuyor. sonra noldu, beni korudu. yok yaa.
ulan bildiğin spam amk. gom player kuruyorsun, yanında geliyor. bildiğin tiksindim artık en sevdiğim medya oynatıcım gom playerdan.
mesaj kutumu " gelişmiş kurulum yaparsan istersen avg yi kurmayabilirsin" demek için renklendirecek olanlar hiç zahmet etmesin. o kadar bilgisayar cahili değilim. az çok anlıyoruz bu işlerden.
gom player da install avg kutucuğunun işaretini kaldırıyorum, next diyorum halen yükleme çubuğunun üstünde installing avg yazısı çıkıyor. bi bakmışsın yine kurmuş kendisini orospu çocuğu.
arkadaşım istemiyorum seni. açık ve net. istemiyorum. beni koruma. ben virüsümle, spamımla, malwaremle, kurtçuklarımla mutluyum.
bugüne kadar en kral virüsleri hiç bir antivirüs görememiş, hepsi mal gibi işlemci tüketip bi sike yaramamış, hepsinden kendi çaba ve yöntemlerimle kurtulmuşum, siktiriboktan avg mi koruyacak lan beni.
sırf bi faydasını görmediğimden antivirüs kullanmıyorum lan ben yıllardır. gelip yerleşiyor bilgisayarıma şerefsiz.
bu namussuz yüzünden gom playerdan vazgeçicem amk. herif bildiğin update ederken bile getirip kuruyor bunu lan.
he tekrar; buna antivirüs veya güvenlik yazılımı veya iyi bişey diyenlerin ya beyni yok ya da bilgisayara dair bi sik bilmiyorlar. kendini zorla kurduran programa virüs derim abi ben. başta bozuk zaten niyeti.
Edit:basacağın eksi butonunun amk. Yarrak kafalı.
buna antivirüs diyenler de beyinsizdir abi.
lan sen nasıl bir antivirüssün de kendini başka programların yanında gizlice getirip kuruyorsun. bilgisayarımı sikinin doğrultusunda tarıyorsun falan.
hayır bi sikimi bulduğu falan yok. browserlarıma toolbarını ekliyor. arama motorumu değiştirip kendi şeysini koyuyor. sonra noldu, beni korudu. yok yaa.
ulan bildiğin spam amk. gom player kuruyorsun, yanında geliyor. bildiğin tiksindim artık en sevdiğim medya oynatıcım gom playerdan.
mesaj kutumu " gelişmiş kurulum yaparsan istersen avg yi kurmayabilirsin" demek için renklendirecek olanlar hiç zahmet etmesin. o kadar bilgisayar cahili değilim. az çok anlıyoruz bu işlerden.
gom player da install avg kutucuğunun işaretini kaldırıyorum, next diyorum halen yükleme çubuğunun üstünde installing avg yazısı çıkıyor. bi bakmışsın yine kurmuş kendisini orospu çocuğu.
arkadaşım istemiyorum seni. açık ve net. istemiyorum. beni koruma. ben virüsümle, spamımla, malwaremle, kurtçuklarımla mutluyum.
bugüne kadar en kral virüsleri hiç bir antivirüs görememiş, hepsi mal gibi işlemci tüketip bi sike yaramamış, hepsinden kendi çaba ve yöntemlerimle kurtulmuşum, siktiriboktan avg mi koruyacak lan beni.
sırf bi faydasını görmediğimden antivirüs kullanmıyorum lan ben yıllardır. gelip yerleşiyor bilgisayarıma şerefsiz.
bu namussuz yüzünden gom playerdan vazgeçicem amk. herif bildiğin update ederken bile getirip kuruyor bunu lan.
he tekrar; buna antivirüs veya güvenlik yazılımı veya iyi bişey diyenlerin ya beyni yok ya da bilgisayara dair bi sik bilmiyorlar. kendini zorla kurduran programa virüs derim abi ben. başta bozuk zaten niyeti.
Edit:basacağın eksi butonunun amk. Yarrak kafalı.
avg ne zaman bilgisayara yüklesem gereksiz eklentiler kurmaya çalışıyor daha kötüsü kaldırıldığında kalıntı dosyalar bırakıyor. en temizi bilinçli ve bilgili kullanıcı olun.
bağımsız av test sonuçlarında hayli güzel puan alan virüs programıdır kendisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar