bugün
- nervio abla22
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek4
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli4
- sözlükteki arkadaş çevresi5
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- sedat pekmez43
- yo yo ma2
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları10
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron15
- mustafa çiftçi2
- yuvarlak hatlar3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- haklı olduğu halde susan insan6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan6
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir binanın içinde hayalen dolaşmak3
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- theron2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- tekerleğin icadı ve uludağ sözlük tekerlekleri2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- lütfü savaş2
- beynin gerçek cinsel organ olması2
- her gün içsem bıkmam içecekleri6
- geçmişte fetoyu yalayan tipler2
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı4
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- müsavat dervişoğlu4
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- kılıçdaroğlu'nun chp'yi geri vermeyecek olması3
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek3
- felan diyen insan iticiliği2
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- sevişirken uyyy sesi çıkaran kız2
- chp'nin hali ne olacak34
- aşkım diye konuşan kızdan karı olmaz2
- true nickli yazara kız bulmak2
- arkadan yemiş bir kızla evlenen erkek2
- m r e r e c t o21
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- yargılamak2
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- yuvarlak popolu kadın2
(bkz: republic of gamers)
asus'un oyun bilgisayarları ve güçlü bilgisayar bileşenleri serisi. tek tuşla overclock yapma özelliğine sahip oyun bilgisayarları mevcuttur.
http://rog.asus.com/
(bkz: asus rog tytan 8580)
asus'un oyun bilgisayarları ve güçlü bilgisayar bileşenleri serisi. tek tuşla overclock yapma özelliğine sahip oyun bilgisayarları mevcuttur.
http://rog.asus.com/
(bkz: asus rog tytan 8580)
tasarım ve renklendirmede aşmış seri. kırmızı-siyah anakartlarına özellikle ilgi duyuyorum ama laptopum var ve taşınabilirlikten vazgeçemiyorum ama bir tane anakartını alıp duvara asıcam tablo diye bu gidişle.
edit: aslında bu cumhuriyete oyun bilgisayarı serisi değil de bilgisayar oyunları için üretilen parçalar demek daha doğru olur gibime geliyor.
edit: aslında bu cumhuriyete oyun bilgisayarı serisi değil de bilgisayar oyunları için üretilen parçalar demek daha doğru olur gibime geliyor.
asusun canavarı.
yeni almış bulunmaktayım, 1070 ekran kartı 16gb ram bok püsür bunları biliyoruz.
gs752vs kodlu bu cihaz tam bir canavar.
bazı sorunlar yaşadım, lakin bu sorunlar windows 10 un mallığıyla ilgiliydi. yoksa asus canavar gibi çalışıyor. denediğim herhangi bir oyunda problem yaşamadım.
ışık sızması denen nane bu pc dede var. bu ips ekranların ortak kaderi gibi bişi bu. amma velakin sadece aşırı siyah kısımlarda belirgin oluyor, çoğu zaman farketmiyorum bile takıntılı adamsanız bulaşmayın derim.
peşinen söyleyeyim bu cihaz pek mobil bir cihaz sayılmaz. ağır, 3.9 kilomuydu neydi öyle bir şey.
ve büyük. ama çok hoş.
tavsiye ederim. alalı henüz 1 ay oldu olacak, yaşadığım sorunlar;
1-torrent çalışmadı. bildiğin çalışmadı. aradım taradım windows 10 mallığı imiş. eski bir sürümünü bulup onu indirdim şimdi çalışıyor.
2-battlefield 1 her açmaya çalıştığımda "battlefield 1 çalışmayı durdurdu" hatası veriyordu, 10 denemeden 1 inde açılıyordu. bu da kısmen windows 10 un hatası yine, sonic studio isimli programı kapatınca çalışıyor.
3-bitmek tükenmek bilmeyen windows 10 güncellemeleri. bildiğin bitmedi lan. 2 hafta geceli gündüzlü güncelleme yaptı köpek anca bitti.
yeni almış bulunmaktayım, 1070 ekran kartı 16gb ram bok püsür bunları biliyoruz.
gs752vs kodlu bu cihaz tam bir canavar.
bazı sorunlar yaşadım, lakin bu sorunlar windows 10 un mallığıyla ilgiliydi. yoksa asus canavar gibi çalışıyor. denediğim herhangi bir oyunda problem yaşamadım.
ışık sızması denen nane bu pc dede var. bu ips ekranların ortak kaderi gibi bişi bu. amma velakin sadece aşırı siyah kısımlarda belirgin oluyor, çoğu zaman farketmiyorum bile takıntılı adamsanız bulaşmayın derim.
peşinen söyleyeyim bu cihaz pek mobil bir cihaz sayılmaz. ağır, 3.9 kilomuydu neydi öyle bir şey.
ve büyük. ama çok hoş.
tavsiye ederim. alalı henüz 1 ay oldu olacak, yaşadığım sorunlar;
1-torrent çalışmadı. bildiğin çalışmadı. aradım taradım windows 10 mallığı imiş. eski bir sürümünü bulup onu indirdim şimdi çalışıyor.
2-battlefield 1 her açmaya çalıştığımda "battlefield 1 çalışmayı durdurdu" hatası veriyordu, 10 denemeden 1 inde açılıyordu. bu da kısmen windows 10 un hatası yine, sonic studio isimli programı kapatınca çalışıyor.
3-bitmek tükenmek bilmeyen windows 10 güncellemeleri. bildiğin bitmedi lan. 2 hafta geceli gündüzlü güncelleme yaptı köpek anca bitti.
en iyi oyun bilgisayarında ilk 3'e bile giremeyecek olan pc.
edit: alienware kullanıcısı.
edit: alienware kullanıcısı.
güncel Önemli Başlıklar