bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- havanın kapalı olması2
- odanın içine baykuş girmesi9
- yeni parti39
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- parmak patates vs elma dilim patates7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- en güzel sevişme13
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- nervio35
- soğan salatası6
- güne bir şarkı bırak14
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- gece yatağın altından uzanan el5
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- cinleri olan sözlük kızı5
- türkler barbar ve köpektir7
- iştahın kapanması7
- bu koyden olsam ne olacak18
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- cin mısır kabilesi5
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- velvet53
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- enayimiknatisii10
- havanın buz gibi olması4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
Kendi kendinize sormayın bari.
sorsana, soru sor tarzı paylaşımlar yaparak kendine zorla soru sordurtmaya çalışanların kullandığı sitemsi.
Benden uzak Allah'a yakın olsun dediğim site.
(bkz: liseli yuvası)
(bkz: ergen yuvası)
(bkz: velet yuvası)
(bkz: liseli yuvası)
(bkz: ergen yuvası)
(bkz: velet yuvası)
Birbirlerinin yüzüne söyleyemediklerini bu platform aracılığıyla -anonim bir şekilde- söyleyen insanların buluştuğu gereksiz, olmasa da olur sitedir. Ne acıdır ki hala kullanan insanlar var.
Hala kullananlar, amacı övgü alıp ego tatmin etmek olan ask. fm popileridir. Genelde "istediğinizi sorabilirsiniz.." denerek soru alınmaya çalışılır.
"istediğini sor."
+ Çıktığın var mı ??
- uff snne slk
"istediğini sor."
+ Çıktığın var mı ??
- uff snne slk
25yaşına gelmiş insanların bile üye olduğu site. tanıyıp tanımadığım herkesle dalga geçiyorum, küfür ediyorum anonimim ya tabi.
anonim olmanın verdiği rahatlıkla dilediğimce kıroluk yapabilmeme imkan veren sosyal ağ. Yalnız tüm bu kırolukları yaparken arkadaşımın karşıdakine ispiyonlaması ile bir hafta mal yerine konulmuştum ey gidi.
tüm ergenlerin toplandığı ve biraz zaman geçtikten sonra "popi" olduklarını sandıkları site.
adını aşk fm diye okuduğum site.
Son zamanlarda adını Justin Bieber, Zayn Malik, Harry Styles vs. yapıp gerçek adın ne deyince Justin Bieber yazıyor ya diyen ergen Türklerle dolu site.
ilk duydugumda radyo kanalı sandığım ama frekansını öğrenmeye çalışırken radyo kanalı olmadığını öğrendiğim site.
bir nevi formspring.
uzun bir süre "aşk fm" (radyo) sanıp "vay anasını herkes radyo programcısı olmuş, herkes mi yayın yapıyor lan?" dememe neden olmuş sitedir.
çok utanıyorum.
uzun bir süre "aşk fm" (radyo) sanıp "vay anasını herkes radyo programcısı olmuş, herkes mi yayın yapıyor lan?" dememe neden olmuş sitedir.
çok utanıyorum.
akış bölümünün kalkmasıyla hiçbir halta yaramayan sitedir.
iki bin on iki yılının sonlarına kadar dandik bir radyo sitesi sandığım sosyal ağ.
ergenlerin ego tatmin araçlarından biri. amaçları övülmek, ego tatmin etmektir.
kendini ingiltere prensesi zanneden türk kızlarıyla doludur. bazı abazalar hediye gönderip övgüler yağdırıp bu kızların egosunu baya bir şişirirler.
kendini ingiltere prensesi zanneden türk kızlarıyla doludur. bazı abazalar hediye gönderip övgüler yağdırıp bu kızların egosunu baya bir şişirirler.
Ergenlerin popi olmak amacıyla açıp beğeni topamaya dayalı bir ergen sitesidir.
Ergenleri ve beyin kapasiteleri düşük egoları yüksek insanlarla dolu bir site.
Formspring den farkı olmamasına rağmen daha yoğun kullanılan sitedir. Genellikle ergenlerin akımına uğramıştır. Sorular klasiktir. En sık göreni ise;
+neden küstünüz?
-aslında küsmedik o bana soğuk davranıyor.
Bir de sorularımı beğenir misin ve ya ilk 3 e soru sorar mısın gibi sorular sorulduğu, sorudan çok sohbet amaçlı kullanıcıların bulunduğu sitedir.
+neden küstünüz?
-aslında küsmedik o bana soğuk davranıyor.
Bir de sorularımı beğenir misin ve ya ilk 3 e soru sorar mısın gibi sorular sorulduğu, sorudan çok sohbet amaçlı kullanıcıların bulunduğu sitedir.
akış da kalktı artık hiçbi boka yaramayacaktır.
amaca yönelik kullanıldığında iş gören site.
bir zamanlar tesadüf üzere üye olduğum sitedir. Anonim olarak sorular sorabilirsiniz onlar da size sorabilirler. Daha çok ergenlerın bulunduğu bir sitedir. Ünlülerden bir kaç tanesinin hesabını da bulmuştum o zamanlar. Lakin gerçek mi sahte miydi emin değilim.
Genelde liselilerin platonik aşklarıyla kendini gizleyerek konuştuğu ve bilgi edinmeye çalıştığı, bunun dışında kullanmadıkları sosyal paylaşım sitesi.
gaz odası yapılması gerekmektedir fazla kişi online olunca salıcaksın metan gazını bütün ergenler ölücek.
formspring tutmayınca yenisi çıkarılan bir proje.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar