bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- keçiboynuzu5
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- rahat yaşamak3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- deizm4
- anın görüntüsü22
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- melih gökçek14
- bu dünya hayatının ebedi olması2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- şarap4
- salata ile başlanan gün7
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- kürdüm2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sarapci koala55
- kabak çekirdeği3
- türkiye19
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- vurdurma vur yüreğim vur3
- ölümden korkmamak6
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- özgür özel10
- iremga6
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
mhp istanbul 3. bölge milletvekili adayıdır.
an itibariyle cnbc-e'deki seçim programında; kadınların istihdamı ve işsizlikle ilgili konularda güzel konuşan, donanımlı bir aday olduğu anlaşılmaktadır.
an itibariyle cnbc-e'deki seçim programında; kadınların istihdamı ve işsizlikle ilgili konularda güzel konuşan, donanımlı bir aday olduğu anlaşılmaktadır.
mhp istanbul milletvekili seçilmiştir.
mhp tabanında genel olarak kendisine karşı ön yargılar olsa da istanbul 3. bölge seçmeni olarak beğendiğim milletvekilidir. siyasete yeni atıldığı zaman acemilikten dolayı bazı eski söylemleri yüzünden büyük tepki çekse de artık büyük hata yapmayacağı konusunda güvendiğim siyasetçidir. umarım seçim öncesi çalışmalarını mecliste devam ettirir.
https://pbs.twimg.com/media/CP9-9riUEAAZF7z.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CP9-9riUEAAZF7z.jpg
görsel
Ümit Özdağ Ve Yusuf Haloçoğlu'nu Diyarbakır'a gitti ve spontane gelişen bir olayda vatan partililerle görüştü diye disipline sevk edenler bu vekilide disipline sevk etmelidirler.
Ümit Özdağ Ve Yusuf Haloçoğlu'nu Diyarbakır'a gitti ve spontane gelişen bir olayda vatan partililerle görüştü diye disipline sevk edenler bu vekilide disipline sevk etmelidirler.
çalışkan bir hanımefendi. nereye baksam arzu hanımı görüyorum, şaşıp kalıyorum doğrusu. istanbul vekili, ama birkaç kez elazığ'da, baskil'de, palu'da mhp'nin seçim çalışmalarına destek verirken gördüm kendisini. bu derece enerjik, çalışkan ve azimli olması takdire şayan. bu ülkeye arzu hanım gibi genç, dinamik, vatansever siyasetçiler lazım. seviyoruz kendisini.
Bu hanımefendiye göre sinan oğan sözde demirtaşı övmüş (işkence yapsan övmez yalan haber).
görsel
Şimdi gelelim arzu hanımın geçmişte kürt sorunu hakkındaki sözlerine link bırakıyorum. Takdir sizin.
https://twitter.com/alpar...kQV5X6ctH8KFvF0A&s=19
Gerçek şu ki mhp akp'nin yanında dura dura her şeyiyle her ferdiyle akp'lileşmiş çamur at izi kalsın siyasetine bulaşmış. Milletvekilleri, partinin üst yetkilileri hepsi akp'nin etkisinde kalmışlar. Yazık kendi kendilerini bitirdiler bu seçim sandıkta cevabı alacaklar zaten anketler de yeterince ortada. Daha fazla yazmaya gerek yok takdir milletin.
görsel
Şimdi gelelim arzu hanımın geçmişte kürt sorunu hakkındaki sözlerine link bırakıyorum. Takdir sizin.
https://twitter.com/alpar...kQV5X6ctH8KFvF0A&s=19
Gerçek şu ki mhp akp'nin yanında dura dura her şeyiyle her ferdiyle akp'lileşmiş çamur at izi kalsın siyasetine bulaşmış. Milletvekilleri, partinin üst yetkilileri hepsi akp'nin etkisinde kalmışlar. Yazık kendi kendilerini bitirdiler bu seçim sandıkta cevabı alacaklar zaten anketler de yeterince ortada. Daha fazla yazmaya gerek yok takdir milletin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar