1. 1.
    isveçli ambient grubu. satyriconun dark medieval times albümüne benzer şekilde orta çağ öğeleri var albümlerinde. hem kadın, hem erkek vokal kullanıyorlar.

    diskografisi

    1996 Dark Age of Reason
    1997 Lizabeth (EP)
    1997 Cantar De Procella
    1999 Isabel (ep)
    2000 The Last Embrace
    2002 Body of Sin (ep)
    2002 Inner Pale Sun
    2004 The New Light
    2004 Le Serpent Rouge
    2008 Raspail
    ... nosfera
  2. 2.
    iyi müzikleri var. Serpents dance için tanıdık geliyor ama siksen hatırlamam diyorsunuz. inanmazsanız deneyin
    https://www.youtube.com/w...D3elEnSAZhLg&index=18+
    ... nitrojenli ogrenci