bugün

arabasına gözü gibi bakanların yapacağı türden bir eylemdir.

13 avrupa, 1 kuzey amerika, 3 güney amerika, 8 asya, 4 afrika, 1 avustralya ve 1 de tabii ki antartika ülkesi -orada bazı ülkelerin "benim" deyip kendisinin gördüğü yerler var- gezdiğimden dolayı rahatça söyleyebilirim ki, tipik bir türk eylemidir efendim.

neyse efendim bu eylem, tipik araba yıkama seanslarından sonra yapılır. arabanın paspasları yıkanıp kurutulduktan sonra bilirsiniz ki, arabanın içine özenle yerleştirilir. sonrasında işte bagajdan önceden hazırlanmış eski gazeteler çıkartılır, paspasın yıkandığı gibi temiz kalması amaçlanarak bu gazete bir güzel paspasın üzerine döşenir. amaç arabanın içini temiz tutmaktır -ayakkabısının pisliği ile arabaya binen hayvanlardan korumaktır- ancak, araba her gün kullanılan bir arabaysa ve şoförden başka yolcu da alınıyorsa 1 haftaya kalmaz, o arabanın içi ahıra döner. sonrasında tekrar araç sahibi abimiz haftasonu tatilinde uyandığı gibi soluğu akaryakıt istasyonunda alır -suyu beleşe getirmek için-. tazyikli suyla bir güzel yıkar, sonra paspasları çırpar yıkar kurular ve yine gazete ile kamufle eder.

sonuç olarak temizlik imandan gelir, bir de uyarıyorum, arabaya ayakkabınıza bulaşmış çamur veya b.okla binmeyin ağzınıza biber sürerim. gazete seriyoruz, 1 hafta demeden yine ahıra dönüyor araba. ayıp yahu.

neyse, esen kalın, sevgiyle çalın, saygıyla oynayın, şehvetle sevişin, bir de arabayı temiz kullanın.
© copyright 2005 - 2026