bugün
- ekonomi12
- bayan kelimesi neden rahatsız edici19
- ahududu3
- rabat2
- acil yardım isteği8
- trump'ın exxonmobil ve chevron'a tepkisi3
- neli dondurma seversiniz14
- döner2
- yorgun mermi9
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- aylık 433 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- katatespizartmasi14
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- arkadaşlar13
- euro2
- yapay zekanın yapay zeka üretmesi4
- fas3
- dünya coğrafyasında farklı meyvelerin yetişmesi2
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- kedi4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- zona7
- limonlu dondurma8
- ona bir şey söyle12
- michael kretschmer3
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- eti cicibebe4
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- onu özlediğiniz anlar6
- ekmek2
- almanya12
- rusya3
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz4
- zevkli olan şeyler3
- sözlüğün en tatlı yazarı4
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- yağmurcu neden akpli13
- online listesi5
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- hayattaki tek gerçek3
- saksonya2
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- cicibebe yiyen alfa erkek3
- ofansif mizah2
- watchmen2
öcalmak yolunda giden.
sözlüğün yepyeni yazarı.
her neyse, hoşgeldim.
her neyse, hoşgeldim.
Süper isim.
Apo biji apo!
Apo biji apo!
Apo eezevenginin ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olan eşek pardon kürt milliyetçisi yazar.
kemalizmin pkk çizgisindeki muadili.
bilgi içerikli entryler girmesini umduğum 11. nesil yazar, hoşgelmiş.
bir kaç şey yazılmış ve bir kaç mesaj gelmiş. bir şeyler ekleme ihtiyacı hissettim.(ve yanlış önyargıları düzeltmek)
Abdullah Öcalan'la ilgili hiçbir şey yazmadım, hatta daha ötesi hiçbir entry'mde Abdullah ismi bile geçmeden apo'cu olduğum iddiasında bulunanlar telepati yeteneklerini kontrol etsinler. yanlış çalışıyor o alıcılar.* aklı başında ve yeterince olgun olduğumu düşünüyorum.
aklı başında yazarlarla burada sırf laklak edip saçma sapan küfür eden boş adamları ayıracak güçteyim çok şükür. elimden geldiğince az ama gerçekten içimden geçenleri yazmaya çalışacağım. gerçek hayatta olmadığı kadar cesur, olmadığı kadar korkusuz, olmadığı kadar küfürbaz olan; olmak istediği tiplerin internette taklidini yapan birisi değilim. neysem o. dediğim gibi mümkün olduğunca güzel şeyler, mutlu edecek şeyler yazmaya çalışacağım. insanlar okurken keyiflensin, "lan bu da varmış, bir bakayım" desin istiyorum.
bir kaç gereksiz bilgi, kürt değilim. hatta bayağı türküm. allahsız bir atesitim. 20'li yaşlarımın ortasında sağlıklı bir erkeğim*. geçmişte chp çizgisini desteklerken son yıllarda fazlasıyla soğudum. Atatürkçü sayılabilirim; pırasa, ıspanak, börülce* gibi yeşil olan çoğu şeyden neffffret ederim.
Abdullah Öcalan'la ilgili hiçbir şey yazmadım, hatta daha ötesi hiçbir entry'mde Abdullah ismi bile geçmeden apo'cu olduğum iddiasında bulunanlar telepati yeteneklerini kontrol etsinler. yanlış çalışıyor o alıcılar.* aklı başında ve yeterince olgun olduğumu düşünüyorum.
aklı başında yazarlarla burada sırf laklak edip saçma sapan küfür eden boş adamları ayıracak güçteyim çok şükür. elimden geldiğince az ama gerçekten içimden geçenleri yazmaya çalışacağım. gerçek hayatta olmadığı kadar cesur, olmadığı kadar korkusuz, olmadığı kadar küfürbaz olan; olmak istediği tiplerin internette taklidini yapan birisi değilim. neysem o. dediğim gibi mümkün olduğunca güzel şeyler, mutlu edecek şeyler yazmaya çalışacağım. insanlar okurken keyiflensin, "lan bu da varmış, bir bakayım" desin istiyorum.
bir kaç gereksiz bilgi, kürt değilim. hatta bayağı türküm. allahsız bir atesitim. 20'li yaşlarımın ortasında sağlıklı bir erkeğim*. geçmişte chp çizgisini desteklerken son yıllarda fazlasıyla soğudum. Atatürkçü sayılabilirim; pırasa, ıspanak, börülce* gibi yeşil olan çoğu şeyden neffffret ederim.
-ist ler ve -izm ler akıl sağlığına zararlıdır.
Radikal olmamasini temmeni ederek; aydindan kendisine selamlarimi iletiyorum, yetenkli gordugum kadariyla...
pkk tohumu, eşek sever yazar.
sözlükten atılması gereken yazar. yoksa sonuçlarına moderasyon katlanır.
silik yemiştir. isminde hayır yoktu , terörist bir maşaydı. siktirsin gitsindir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar