bugün

Ankara havasi diye tabir edilen sarkilari seslendirdikleri iddia edilen; ankarali namik, sincanli fehmi, cincinli muhittin, kizilcahamamli dursun, lalahanli osman, abidinpasali turgut, karanfil sokakli olcayto, ege mahallesi 1167. sokakli serhat ve aktepe mahallesi turgut ozal caddesi 123/5 numarali haydar gibi isimlerin tamamen birer hayal urunu olup, bahsi gecen tum sarkilari kim oldugu henuz belirlenemeyen bir adamin soylemesidir. Hatta "cebecili sevda'dan 'postasi 10 lira' tum ankaralilara ve sevipte kavusamayanlara gelsin' diye anons edilen sarkiyi bile bu adamin soyledigini acikca gorebiliriz. Bazilari cikip "biz gazinolarda bu adamlari canli kanli dinledik ne diyon la" diyebilir ancak bu kisilere playback'in varligini hatirlatmak isterim. Ha playback olmasa bile baska bir durum vardir. Bu adamlarin ellerindeki teknolojiden haberiniz var mi? Bunlarin yapamayacaklari sey yok.
Her dinleyenin artik farkina varip tepki koymasi gereken durumdur.
(bkz: ankaralı x)
yazarların ankara havalarını dinlerken rakıyı bir miktar fazla kaçırdığının ispatı söylem.
ankara havasini kendisinin zaten hep ayni olmasindan dolayidir. Elektrosaz icad edilmese ne yarak yiyeceklerdi acaba diye merak edilir.
ankara havalarının ritimlerinin aynı olması ile ilgilidir. Aynı alt yapı üzerine çok fazla farklı ses uymamaktadır.
Bu sebeple alt yapıya uyan 1 2 ses herzaman makul gelir.
o kişi ölünce bi daha kimsenin ankara havası okumayacağını düşündürerek insanı rahatlatan ve ümitlendiren söylem.
hep aynı kişi söylediği gibi, enstrümanlar da hep aynı estrümanlardır. anfinin falsoları bile, ses kırılmaları bile mi aynı olur arkadaş ya.