bugün

başrollerinde Tom Hanks'in oğlu; Colin Hanks, Ana Claudia Talancón ve Jordana Spiro 'nun oynadığı 2006 yılı tribeca festivali resmi seçimi olan, normal yollardan kadınlarla ilişki kurmakta başarılı olamayan doug colin hanks amy'i Ana Claudia Talancón saplantı haline getirmesi ve evine gizli kameralar yerleştirilip özel hayatını alt üst etmesini konu edinen bir film.

izleyicilerinin çoğunun vasat olarak yorumlama sebebi, konusunun sürekleyici bir yanının olamaması yada bu kadar deşifre edilen bir hayatın peşinden daha fazla heyecanlı, bambaşka olaylarla birbirine bağlantılı hayatlarında ortaya çıkma isteği sanırım. filmin sanki biraz da tom hanks in adıyla maliyetini çıkarma gibi bir güveni olduğunu da düşünüyorsunuz. gene de yapacak hiç bir amacın olmadığı boş bir zamanı doldurabilir. iyi seyirler.

(bkz: onunla başbaşa)
eğer izlenilecekse, kesinlikle alt yazılı izlenmeli. bir defasında dublajlısına rastladım ki, evlerden ırak. adamı filmlerden soğutur. çizgi film karakterlerini seslendiren sesin yapmacıklığı ve soğukluğuyla aynı. mazallah.
alone with everybody. *
© copyright 2005 - 2026