bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi11
- ben geldim naneler30
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sigarayı neden seviyoruz5
- bir insana çirkin demek6
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- kahvaltıda kola içmek3
- zengin kızların güzel olması4
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- clydeless bonnie8
- geceye bir şarkı bırak7
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- kuranda namaz yok8
- babanın sarhoş olması5
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- meme fetişizmi2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- testere adamın dibidir2
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te en korkutucu sahne2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- çitayı yükseğe koymak4
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- milli istihbarat teşkilatı3
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması2
- almanya'nın 62 ülkeye vizesiz giriş hakkı vermesi3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- insan silmek3
- 21 yüzyıl2
- bik bik'in erkek olması8
Ailenizden nefret etmekle ve ömür boyu tek başına yaşamak ile sonuçlanmaktadır. Artık yaptıklari her hareket batmaya başlar ve evden gitmek için her sabah ve her gece dua edilir.
herşeye karışırlar ekonomik özgürlüğünüzü elinizden alırlar.
babam beni 2 ay içinde 300 tl zarara uğrattı.
babam beni 2 ay içinde 300 tl zarara uğrattı.
Ergenliği atlattıktan sonra güzel gelir merak etme.
her işinize karışırlar o yüzden rahatsız hissedersiniz.
günümüzde pek çok türk gencinin imkansızlıktan ötürü içinde bulunduğu psikoloji bozucu durumdur.
anne baba sizi ne kadar severse sevsin, asla sizi anlayamazlar. yaşlarının verdiği özgüvenle düşündükleri ve söyledikleri her şeyin sizin için en iyisi olduğunu düşünürler ancak birçok anne baba aslında gençliğinde verdiği yanlış kararların neticisinde istemediği bir hayat yaşayan insan grubudur. bu yüzden söyledikleri çoğu şey kendi hayatlarında içlerinde kalmış şeylerdir, asla sizin duygularınızı önemsemezler ve dikte ederek 30'lu yaşlarına gelmek üzere olan bir insanın fikrini değiştirebileceklerini zannederler.
maddi olarak çok rahatlık sağlasa da manevi açıdan fazlasıyla yıpratıcı bir olaydır açık ve net.
anne baba sizi ne kadar severse sevsin, asla sizi anlayamazlar. yaşlarının verdiği özgüvenle düşündükleri ve söyledikleri her şeyin sizin için en iyisi olduğunu düşünürler ancak birçok anne baba aslında gençliğinde verdiği yanlış kararların neticisinde istemediği bir hayat yaşayan insan grubudur. bu yüzden söyledikleri çoğu şey kendi hayatlarında içlerinde kalmış şeylerdir, asla sizin duygularınızı önemsemezler ve dikte ederek 30'lu yaşlarına gelmek üzere olan bir insanın fikrini değiştirebileceklerini zannederler.
maddi olarak çok rahatlık sağlasa da manevi açıdan fazlasıyla yıpratıcı bir olaydır açık ve net.
her şeyin bir bedeli var bu hayatta kira vermemek ama psikolojik olarak sikilmek.
üç kuşak birarada 17 sene yaşamış bir ailenin üyesi olarak net olarak diyorum ki; kalıcı olarak delirmek için birebirdir.
Zordur. Maddi yetersizlikten dolayı mecburen yapılandır. Bir iş bulunduğunda ev itinayla terk edilecektir.
Kimi ne göre ceza iken kimine göre nimettir. Ailem hiç bana karışan eden tipler değil. Her zaman güvenleri tamdır. istediğim her yere giderim gezerim tozarim. Yer içerim. Para da harcardım. Yani bekarken çok karışan eden yoktu fakat ailesi baskıcı ve diktatör olan insanlar için aile evi eziyete dönüşüyor. Sürekli benin senin için saçımı süpürge ettiler, sürekli aile içi kavga ve hakaret... gerçekten zor süreçler. Böyle olan insanların ayrı eve çıkmaları en iyi ruh sağlıkları için ama kira fiyatları bu Haldeyken anca kulübede yaşar tc halkı. Zor kelam vesselam. Aileniz iyiyse ve her konuda size destek çıkıyorsa şükredin el üstünde tutun. Bu gözler ailesi tarafından psikolojisi berbat edilmiş insanlar gördü ve ebeveynlerin çocuklara verdiği hasarı yedi cihan bir araya gelse veremez
özlenir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar