bugün
- ragnar rockefeller36
- ilk buluşmada evden kek getiren kız12
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi7
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar3
- lahmacunun yanında ne içilir7
- ilk buluşmada evden erkek getiren kız3
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi4
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- erkeklerin meme sevdası3
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- sözlük yazarlarının trileçeleri7
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- küçük kadınlar4
- buna da kalkma be3
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması2
- yalnız hissetmek3
- kuran kursları4
- ispanya3
- mackolik3
- bu saatte uyanan insanın amacı3
- ayak fetişinin başlangıcı2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi7
- anın görüntüsü12
- anlık sinir patlamaları3
- tarihteki ilk ayak fetişisti2
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- totosu yağ bağlamak2
- fondöten sürmek10
- yazarların spor programları3
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- pkklıların anası ve babasının türü nedir2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- hot girl summer6
- depozito yönetim ve iade sistemi3
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı8
- tommen baratheon2
- nihat genç5
- velvet35
- fransa'nın türkiye ile ittifak arayışı2
- küllü koyu kumral2
- marilyn manson un kaburgalarını aldırdığı efsanesi3
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- sözlükten bir kıza basmak5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- rtük duyurusu4
eğer iyi bir çocuk olursanız belki serverın birinde "K. Atatürk" görebilirsiniz.
siyaset bulaştırarak en gereksiz millet olduğumuzu kanıtlayan oyun.
Bunu oynayan bi esnafla aramda gecen konusma:
Ben- abicim bu oyun çok bağımlılık yapar dikkat et.
Esnaf- aynen kardeşim. Türk bayrağınıda aldım en büyük olmaya çalışıyorum.
Biraz izledim. Abi türk bayrağıyla yardırıyor. Ama hiç space tuşuyla bölünerek atak yapmıyor. Bende duramadım.
B- space tuşuna basarsan bölünür ve rakipleri yersin biliyosun demi.
E- biliyorum kardeşim. Ama türk bayrağı olduğum için gönlüm el vermiyor bölünmeye...
Ben- abicim bu oyun çok bağımlılık yapar dikkat et.
Esnaf- aynen kardeşim. Türk bayrağınıda aldım en büyük olmaya çalışıyorum.
Biraz izledim. Abi türk bayrağıyla yardırıyor. Ama hiç space tuşuyla bölünerek atak yapmıyor. Bende duramadım.
B- space tuşuna basarsan bölünür ve rakipleri yersin biliyosun demi.
E- biliyorum kardeşim. Ama türk bayrağı olduğum için gönlüm el vermiyor bölünmeye...
çok sinirlendiren oyun, şişersiniz şişersiniz size suikast uygularlar.
salak oyunu. on dakika diye girersin, bir bakmışsın akşam olmuş. hiç açmayın.
Güzel oyun olmasına rağmen kürtlerin üstün ırkı gibi birçok nick gördüğüm oyundur . Sözlüklerde başlık açarsın anlarımda oyunu boka çevirmek nedir ?
güzel oyun.
amk oyunu kafayı yedirttiydi bana.
rusya serverinde türkün gücünü gösterdiğim oyun.
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038167/
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038169/
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038170/
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038167/
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038169/
https://galeri.uludagsozluk.com/r/agar-io-1038170/
iyice bozmuş oyun. Geçen sene daha zevkliydi.
Agario nun Yapımcılarından Agariola !
Miniclip yeni bir Tarayıcı tabanlı Multiplayer oyunu için Matheus Valadares'e danışırlar. Valadares üzerinde çalıştığı,
Top-down, Strateji ve Aksiyon türündeki Agariola oyunundan bahseder ve projelerini Miniclip e sattıktan sonra firma oyunun adını
Agario ardından ise agar.io uzantılı bir isme giderek oyunu piyasaya sürmüş olur. Oyunun ilk isminin Agariola olmasının sebebi
Oyunun fikir babası oyunu Portekiz'de Agariola kasabasında bulmasıydı. Agariola da aslında hücreler çıkıntılı virüsler tam daire şeklindeydi
Alan firma üzerinde bağzı değişiklikler yaptı. Klasik olarak günümüzdeki Agario gibi FFA, Teams, Experimental ve Party modları haricinde 1 vs 1
Zombie, Space gibi 3 farklı mod daha dahildi. Agar.io Andorid, iOS ve PC platformlarında oynana bilen Agariola buluşunun yapıltığı Portekiz, Türkiye
Kuzey ve Güney Amerika-Kore, Rusya, Doğu Asya, Çin'den bile aktif kullanıcıya sahip olması dünyanın en başarılı multiplayer 2d oyunu olduğunun bir kanıtı
niteliğinde.
http://www.agariola.com
Agario the Agariola to the producer !
Miniclip Matheus Valadares they consult for a new browser-based multiplayer game. Valadares is working on,
Top-down, type in the Strategy and Action mentions Agariola Miniclip games and projects to buy the company after the name of the game
Agario then agar.io extension would have lasted if a game is going on the market. The reason of being the first name of the game Agariola
Play the game idea was to find his father in Agariola town in Portugal. Agariola viruses were in fact projecting cells form a full circle
Occasionally the company made changes on the field. As classic as current Agario FFA, Teams, Experimental and Party modes except 1 vs 1
Zombie was included in 3 different modes, such as Space. Agar.io to Android, iOS and yapıltıg of the invention Agariola knows to play on PC platforms Portugal, Turkey
North and South America-Korea, Russia, East Asia, from China to have active users, even the most successful multiplayer proof that the world is a 2D game
In nature.
Agario Oyna, jugar agario, Lèn agario, grać agario, play agario
Miniclip yeni bir Tarayıcı tabanlı Multiplayer oyunu için Matheus Valadares'e danışırlar. Valadares üzerinde çalıştığı,
Top-down, Strateji ve Aksiyon türündeki Agariola oyunundan bahseder ve projelerini Miniclip e sattıktan sonra firma oyunun adını
Agario ardından ise agar.io uzantılı bir isme giderek oyunu piyasaya sürmüş olur. Oyunun ilk isminin Agariola olmasının sebebi
Oyunun fikir babası oyunu Portekiz'de Agariola kasabasında bulmasıydı. Agariola da aslında hücreler çıkıntılı virüsler tam daire şeklindeydi
Alan firma üzerinde bağzı değişiklikler yaptı. Klasik olarak günümüzdeki Agario gibi FFA, Teams, Experimental ve Party modları haricinde 1 vs 1
Zombie, Space gibi 3 farklı mod daha dahildi. Agar.io Andorid, iOS ve PC platformlarında oynana bilen Agariola buluşunun yapıltığı Portekiz, Türkiye
Kuzey ve Güney Amerika-Kore, Rusya, Doğu Asya, Çin'den bile aktif kullanıcıya sahip olması dünyanın en başarılı multiplayer 2d oyunu olduğunun bir kanıtı
niteliğinde.
Miniclip Matheus Valadares they consult for a new browser-based multiplayer game. Valadares is working on,
Top-down, type in the Strategy and Action mentions Agariola Miniclip games and projects to buy the company after the name of the game
Agario then agar.io extension would have lasted if a game is going on the market. The reason of being the first name of the game Agariola
Play the game idea was to find his father in Agariola town in Portugal. Agariola viruses were in fact projecting cells form a full circle
Occasionally the company made changes on the field. As classic as current Agario FFA, Teams, Experimental and Party modes except 1 vs 1
Zombie was included in 3 different modes, such as Space. Agar.io to Android, iOS and yapıltıg of the invention Agariola knows to play on PC platforms Portugal, Turkey
North and South America-Korea, Russia, East Asia, from China to have active users, even the most successful multiplayer proof that the world is a 2D game
In nature.
Agario nun Yapımcılarından Agariola !
niteliğinde.
In nature.
niteliğinde.
In nature.
Modası geçmiştir.
Takım olan mallar yüzünden Türk sörvırında oynamadığım tarayıcı oyunudur.
Bölün- ye- eşinin içine gir- o sana geri atsın.
Dün tamlananı Tayyip olan ayıp lafları tamlayan yaptığım niklerle oynadım.
Bölün- ye- eşinin içine gir- o sana geri atsın.
Dün tamlananı Tayyip olan ayıp lafları tamlayan yaptığım niklerle oynadım.
bilgisayarımı windows 10'a yükselttiğimden beri hiçbir şekilde oynayamadığım oyun. sürekli kasıyor ve hareket edilmiyor. slither.io da aynı şekilde.
bir tavsiyesi olan?
bir tavsiyesi olan?
psikolojisi normal insan oyunu değildir. insan kafayı yer bununla.
şu sıralar yeniden sarmış oyun. aynı server olayını yapabiliyorsak* gelin takım olalım beyler. gelecek olan pm.
modası iyiden iyiye geçen ancak tam şuan iftara kadar ortak aradığım oyun.
geçen sene bu oyun ne popülerdi.
ne oldu ?
her şeyin böyle bir sonu vardır işte.
flappy bird,agar io,pokemon go da sıra şimdi...
ne oldu ?
her şeyin böyle bir sonu vardır işte.
flappy bird,agar io,pokemon go da sıra şimdi...
oyuna girdiğinizde leaderboard'da şekilli şukullu nickler göreceksiniz ki bunlar muhtemelen 6-12 yaş arası, birbirlerini oyunda koruyup kollayan veletler. onlar olmasa daha güzel olacak.
oynanabilecek en lanet oyunlardan biridir.
uludağ merve nicki ile avrupa serverini sikerttiğim oyun.
Zaman kaybı.
An itibariyle oynadığım oyun. Başına 'ulu' nicki koyarak oynamak isteyen yazar arkadaşları beklemekteyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar