bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar19
- game of thrones taki kerhaneci17
- genel ev sloganları5
- ölümden korkuyor musunuz35
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında3
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- melis sezen'in memeleri5
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- dyson3
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- anın görüntüsü25
- 128 milyar dolar nerede4
- platon'un mağarası3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri26
- ülkücü olmak delikanlı işidir2
- son üç şifrenizle aynı olamaz3
- claudian clouds41
- mağribiler2
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- neo ittihatçılar2
- uludağ sözlükte genel ev açılması2
- müslüman kardeşine dua etmek3
- lilith'in haklı olması2
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- sarı saç mavi göz5
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- berlin'in belediye başkanının türk olması2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- bugün ne oldu10
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- şok market2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- 21 eylül dünya barış günü2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma2
- alkol2
- erkeklerin seks ihtiyacı bitmez bacım2
- edinburgh3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- habire1220
- işteyken entry girmek2
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- tahammül etmek2
- yok knk iyiyim2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- karton abi2
- kimse seni sevmiyor4
1990 lı ve 2000 li yılların sonlarında zorbalık kültürü hat safhaya çıkmış liselerdir.
20 nisan 1999 daki (bkz: columbine katliamı) bu konunun nihayet gündeme gelmesini sağlamıştır.
öylesine bir zorbalık kültürü vardır ki tetikçi (bkz: dylan klebold) a okulun zorba sporcu tayfası tarafından kafeteryada ketçap atıldığı biliniyor.
dış görünüşünüz kötüyse, (kısa, aşırı uzun veya zayıf, şişman) iseniz ve hakkınızı arama konusunda yeterince başarılı değilseniz zorbalığa uğramama ihtimaliniz sıfır diyebilirim.
bu zorbalık kültürü, günümüzde şiddetli bir şekilde varlığını sürdürüyor.
hani o dizilerde filmlerde gördüğünüz kolej ceketi giyip, amerikan futboluna meraklı sarı kafa dangalaklar vardır ya, gerçek hayatta daha beter örnekleri mevcuttur.
(bkz: mass shooting) ve (bkz: school shooting) lerin yüzde 97 den fazlasının abd de oluşuna şaşırılmamalı.
eğitim sistemine gelecek olursak özetle almanyanın gerisinde, finlandiyanın çok çok gerisinde ve türkiyenin 1000 adım ötesinde olduğunu söylemem yeterli olacaktır.
20 nisan 1999 daki (bkz: columbine katliamı) bu konunun nihayet gündeme gelmesini sağlamıştır.
öylesine bir zorbalık kültürü vardır ki tetikçi (bkz: dylan klebold) a okulun zorba sporcu tayfası tarafından kafeteryada ketçap atıldığı biliniyor.
dış görünüşünüz kötüyse, (kısa, aşırı uzun veya zayıf, şişman) iseniz ve hakkınızı arama konusunda yeterince başarılı değilseniz zorbalığa uğramama ihtimaliniz sıfır diyebilirim.
bu zorbalık kültürü, günümüzde şiddetli bir şekilde varlığını sürdürüyor.
hani o dizilerde filmlerde gördüğünüz kolej ceketi giyip, amerikan futboluna meraklı sarı kafa dangalaklar vardır ya, gerçek hayatta daha beter örnekleri mevcuttur.
(bkz: mass shooting) ve (bkz: school shooting) lerin yüzde 97 den fazlasının abd de oluşuna şaşırılmamalı.
eğitim sistemine gelecek olursak özetle almanyanın gerisinde, finlandiyanın çok çok gerisinde ve türkiyenin 1000 adım ötesinde olduğunu söylemem yeterli olacaktır.
demek ki yabancı ülkelerin eğitim sisteminden bir tek zorbalık konusunu örnek almışız.
ve bunu ortadoğu kültürü ve bolca varoşluk, kekoluk, kıroluk ile harmanlamışız.
liseye başlarken özel okulda okuyacağım diye çok elit, beyefendi, hanımefendi, eğitimli arkadaşlar olacağını zannederdim.
ve kanada dizilerindeki gibi bolca aşk, eğlence, müzik, güzel kızlar vb. falan.
ve bu abd liselerindeki zorbalar gibi tipler ve meslek lisesindeki bıçakçı dızolardan farksız, babası müteahhit ya da galerici olan, zengin diye varoşluktan kurtulduğunu sanan nargileci tayfa, bunların harmanlanması ile karşılaştım.
abd'nin eğitim sisteminin finlandiya'dan 10 tık geride, fakat türkiye'den 1000 tık ileride olduğu aşikar.
ve bunu ortadoğu kültürü ve bolca varoşluk, kekoluk, kıroluk ile harmanlamışız.
liseye başlarken özel okulda okuyacağım diye çok elit, beyefendi, hanımefendi, eğitimli arkadaşlar olacağını zannederdim.
ve kanada dizilerindeki gibi bolca aşk, eğlence, müzik, güzel kızlar vb. falan.
ve bu abd liselerindeki zorbalar gibi tipler ve meslek lisesindeki bıçakçı dızolardan farksız, babası müteahhit ya da galerici olan, zengin diye varoşluktan kurtulduğunu sanan nargileci tayfa, bunların harmanlanması ile karşılaştım.
abd'nin eğitim sisteminin finlandiya'dan 10 tık geride, fakat türkiye'den 1000 tık ileride olduğu aşikar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar