bugün

türkiye nüfusunun % 6,8 inin sahip oldugu kan.
genel alıcı olarak sınıflandırılan kan grubudur. her gruptan kan alır. fakat bir AB grubuna bir B grubu kan verildiğine hiç şahit olmadım. ilk tercih kendi grubu oluyor. hatta kendi grup arasında da bir dizi uyum testi yapılıyor ve en uygun olanı veriliyor.
sahip olduğum kan grubudur. her kan grubundan kan alabilmesi özelliğiyle bilinir.
sahibi olduğum kan grubudur. kan bulunmadığından dolayı en son ölecek insanımdır ki şayet bütün rh pozitif kan gruplarından kan alabiliyorum. *
ama şöyle birşey var her 3 ayda bir kızılay a kan veriyorum ve kan verdikten maks. 2 gün sonra kan birine verilmiş oluyor. demek ki tüm gruplardan alınsa bile ihtiyacı yüksek bir kan grubudur.
herkesden alır kimseye vermez.
Sakarya Eğtim Araştırma Hastanesinde yatmakta olan genç bir arkadaşımızın ameliyatı için 6 ünite gerekmekte olan kan grubu. sanırım her grup uyum çerçevesinde bu gruba kan verebiliyormuş. imkanı olan arkadaşlardan yardım etmelerini istiyorum. çocuğun ayağı söz konusu. *
annemin, damarlarında dolaştığını rivayet ettiği kan grubu.
kan kaybından ölüm konusunda ölümsüz olduğumun kanıtıdır.
Sahip olduğum kan grubu. Köpek kanını dahi kabul eden kan grubu. Lütfen evde denemeyiniz. Mümkünse hiç denemeyiniz !
sahip olduğum kan grubu bir sigorta gibidir herkesten kan alabilir..

0 kan grubundan alamaz.
ab rh pozitif (zayıf d) ' yim.neyim bilmiyorum tam.
Erkek adam grubudur.
herkeste bundan var aq.bende de var.
En çingene kan grubudur. Almayı sever vermeyi sevmez.
Az bulunan kan gruplarından biridir 0 negatif ve a negatif den dahi daha az vardır pozitif olmasına ragmen.
Türk kanıdır.
Çoğunluk kandır.
son 2000 yılda ortaya çıkmış kan grubudur.anti-evrimcileri göreve davet ediyorum.
Türkiye'de görülme oranı %5 civarında olan kan grubu.
En şanslı kan.
Kan grubum. Kendimde sevdiğim bir başka özelliğim daha.