bugün

Rahşan Ecevit, hükümetin bu duruma bir yasaklama getirmesi halinde nikah yüzüğünü satabileceğini söylemiştir. Bu yaştan sonra satsa ne olur satamasa ne olur diye hükümetimiz düşünmüş olacak ki hala yabancılar ülkemizde mülk alabilmektedirler.
türkiye'nin yabancılar tarafından işgalinin tapu kadastro tafaından tescillenmesidir.
kan dökerek savaşarak aldıgımız toprakları elimizle verdigimizin göstergesidir ,yakında küçük israil , küçük almanya , küçük norveç kurulması kacınılmaz dır.
gelecekte halk oylamasıyla (2039 yılında hatay'da yapılacak mesela. daha önceden 1939 senesinde hatay türk topraklarına katılırken 100 yıl sonra tekrar referandum yapılması koşulu öne sürülmüştür.) yabancıların yoğun olduğu yerlerin tamamen yabancı toprağı olması yolunu açan hadiseler bütünü. ki bu da uzak değildir, seyreyle gönlüm cihanı. ne diyeyim baştakiler açın gözünüzü biraz!
filistin trajedisinden ders alınmadığının göstergesidir. bunlar para için daha nelerini satarlar dedirten durumdur.
projenin %1'inin tamamlandığını gösteren vaziyet. geriye %99 kalmış.
yahudiler filistin i 2. abdulhamid den para ile almak istemişler, dış borçları silmeyi taahhüt etmişler, kapitülasyonları kaldıracaklarını söylemişler ama satın alamamışlardır. o ki kızıl sultan(!) *diye bilinir.
ya şimdi ki durum.

(bkz: yabancı sermaye nin kölesi olmak)
Kimi sivri zekalıların "ama Türkler de o yabancıların ülkelerinden arsa/ev alabiliyor" diye savunmaya çalıştıkları durum. Farkında olmadıkları nokta şudur ki; o ülkelerde bölünme/parçalanma tehdidi yoktur veya yok denecek kadar azdır. Türkiye açısından bakıldığında ise, devlet yetkililerinin gittikleri her ülkede önümüze farklı farklı haritalar konmaktadır. Her halde, çeşitli olasılıkları içeren haritalara konu olmuş tek ülke bizim ülkemizdir.
avrupadaki özellikle almanyadaki türklerle kıyaslarsak,çok normal bi sayıdır..korkulacak bir yanı yoktur.