digitürk müşteri hizmetleri numarasıdır.

aramayı denemeyin açmıyorlar.
(bkz: olsa arasak da açmasalar)

(bkz: hem düz hem fakir adam)
aradığınız vakit daha iyi gunler demeden anında adınızla hitap edip sorununuzu soruyorlar. tıkır tıkır işleyen bir servis. abone azlığından mıdır nedir maşşallahı var.
biri size beddua ettiyse, bu numarayla tanışmanız sonucunda sinir krizinin tadına varacaksınız.

bekar günlerimde kullandığım turksat üzerinden yayın aldığım sikko decoder in taahüt süresi sona ermişken iyi bir kampanya bulup 44 liraya hd yayına geçtim, dolayısıyla atıl olan paketi kapattırmak için bu numaraya başvurdum, tam 35 dakika yok şöyle yok böyle geyikleri eşliğinde kapama işleminin faks yoluyla yapıldığı bilgisini aldım, çektim faksı isteğimi dile getirdim, 2 gün sonra talebimin kabul edildiği mesajla tarafıma ulaştı, herşey bitti sanmıştım oysa yeni başlıyormuş,

3 gün sonra bir telefon geldi üyeliği kapatmayın dondurun ikinci odaya 4 lira farkla bağlarız ek paket veririz zart zurt, baktım konuşma 15 dakika oldu kapamanın yolunu aramaya başladım, bana düşünme süresi verip iptal yerine dondurma yapalım istediğiniz anda kapamayı yaparız diyerek telefonu kapattık, 2 gün sonra bir mesaj paketiniz aynı ücret üzerinden yeni dönemde yenilecektir,

ya sabır diyerek telefonu çevirdim, durumu izah ettim, cevap aynen şu beyfendi siz iptal işleminden vazgeçip dondurma işlemi yapmışsınız, tamam kardeşim o zaman dondurma değil iptal etmek istiyorum dedim,
demez olaydım, başladı yine aynı tantana tam 20 dakika sonunda tekrar dilekçeyi fakslamam gerektiğini öğrendim, akşam akşam cinim kabardı sinir krizi içinde telefonu kapatıp bugün tekrar dilekçeyi faksladım, digitürk allah belanı versin diyerek bu entryi giriyorum,

futbolun da batsın paketinde çanağında....
başına 0212 koyulmadan çalışmayan numara.
Digiturk e kolay uye olursun ama zor iptal edersin. Oturup aglarsin saka degil.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026