bugün
- yoga yapan kız namaz kılan erkek ilişkisi6
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan4
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek4
- ilk buluşmaya yaprak sarmasıyla gelen kız5
- aisu3
- elektrikli otomobil6
- islam barış dinidir27
- pendik ten kadıköy'e yürümek3
- türk kızlarının sohbet edememesi5
- kızlar küfür etmez geyiği2
- ray ban2
- helal lokma vs haram lokma3
- deniza nazır kahvaltı yapmak2
- 15 mayıs gecesi2
- sabah fk3
- anın görüntüsü19
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı13
- chp de butlan yönetiminin kurultay toplantıları2
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek3
- karadeniz de kız çocuğu yoktur2
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- ankete gelin beyler27
- sarapci koala40
- ne kadar yaşlısın19
- recep tayyip erdoğan22
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- başkan2
- cincinnati cini2
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- ibb davası2
- kızarmış ekmek10
- sevmediğiniz yazarlar14
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- sözlüğe küsmek4
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- yaşlanma belirtileri2
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- dolly parton'ın ölümü3
- kendine yabancılaşmak10
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- yalnızlık rahatlıktır15
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- ben de reise oy vericem12
- doğu perinçek6
- geceye bir tavsiye bırak2
Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi. Breaking bad uyarlaması olacağı konuşuluyor. Yasemin Allen de oynayacakmış.
http://www.hurriyet.com.t...izisi-belli-oldu-40010798
(bkz: önlerden rez)
http://www.hurriyet.com.t...izisi-belli-oldu-40010798
(bkz: önlerden rez)
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başlayıp kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. Dizide Beşikçioğlu'na ise Yasemin Allen eşlik edecek. Star TV’de yayınlanacak dizinin yapımcısının Pana Film olduğu yönetmenin ise Serdar Akar olduğu öğrenildi.
Dizinin konusu ise şöyle: Psikolojik gerilim türündeki filmde, bir kimya öğretmeninin zamanla değişimi konu ediliyor. Kimya öğretmeninin alt üst olan hayatı anlatılıyor.Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston oynamıştı.
Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.
Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek.
Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.
Dizinin konusu ise şöyle: Psikolojik gerilim türündeki filmde, bir kimya öğretmeninin zamanla değişimi konu ediliyor. Kimya öğretmeninin alt üst olan hayatı anlatılıyor.Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston oynamıştı.
Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.
Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek.
Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.
merakla beklediğim dizi breaking bad hayranı olarak ve erdal beşikçioğlu hayranı olarak güzel bir şey çıkar diye umuyorum ama türk izleyicisi aşk ihtiras yalan rüzgarı sevdiği için hoşuna gitmeyedebilir.
Ne zaman basliyacak ocak demislerdi.
Baslamayacak olan dizidir.
Beklemekten sıkıldığım dizidir. Kaliteli bir senaryo vaat ederken birçok sorun yüzünden henüz başlamadı galiba.
tanıtımı ortaya çıkan 1 saat yayınlanacağı seyirciye tekrar tekrar aktarılan beklediğimiz erdal beşikçioğlu dizisi...
breaking bad' den sonra dizi izleyemeyen ben çok çok merak ediyorum bu uyarlamayı. 46 ismiyle beni benden aldı bile.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar