bugün

kendi evinde oturup, sadece çalıştığı yerde yemek yiyerek başarılabilecek fantastik iş.
ölü iseniz gayet mümkün. değilseniz imkansız. mezardayken bile ayda 500 tl masraf ediyorken.
iş yerin yürüme mesafesinde ise, kış aylarında üşümüyor isen, haftada 1 ( bir ) defa banyo yapıyor isen, akşamları televizyonu kısıtlı izliyor ve elektrik tüketimini minimumda tutabiliyor isen, evinde internet/bilgisayar yok ise, sevgilin ve arkadaşların yok ise ve evden dışarı hiç çıkmıyor isen başarabileceğin şeydir. bunlardan bir veya bir kaçını yapamıyorsan imkansıza yakın.

benim mesai arkadaşım evlenene kadar başlıktaki gibi yapabiliyordu. ailesi ile yaşıyordu evin hiçbir giderine yardımcı olmuyordu evde yiyip içiyordu. aldığı maaşın neredeyse tamamını kenara koyuyordu. ama evlenip sorumluluk almaya başladı başlayalı ayda 500 lira koyamıyor kenara.
fazla apartmış, her ay 500 lira yeter ki bu bile fazla rakam.
azıcık keyif yap, oyun oyna, gez - dolaş, arkadaşlarınla takıl vs...
Bunu genelde kadınlar yapabilir. Erkek evde çalışıyorsa evin çoğu şeyini karşılar. Lakin genelde kadınların parasını evdekiler çok fazla kullanmazlar. Birde kadınlar genelde eve katkı yapma konusunda erkeklerden daha az heveslidirler.
size babanız bakmaya devam ediyorsa gayet te mümkündür tabii ki. yoksa hiç mi elektrik, su, yakıt masrafınız yok? hiç mi berbere gitmezsiniz? hiç mi ulaşım masrafınız olmaz? teorik hesap yapıp bir sürü masraf kalemini "unutuverince" kolay tabii biriktirmek.
imkansız böyle bi şey. su bile içmemeniz lazım