bugün

2064'te bilmemnerede yapılacak olan şarkı yarışması. tabi o tarihe kadar eurovision kalırsa, avrupa kalırsa, kıyamet kopmazsa. *
2063 yılındaki türkçe olan şarkımızla başarısızlığımızdan sonra trt'nin şarkıyı çince sipariş ettiği yarışmadır.
yapılacak yeri şimdiden belli olan yarışma. 2063 eurovision sarki yarismasi'nı kazanan ülkede yapılacaktır.
-Evet sayın seyirciler bu özel günümüzde ''kimler geldi kimler gecti'' sarkısıyla performansını sergiliycek olan ajda pekkan 12. sırada yer alıyor. güveniyoruz inanıyoruz sayın seyirciler! türkiye sertab erenerin ''everyway that ı can'' sarkısını unutamamakta. sertab gururumuzsun!
yapılacak yılın şimdiden belli olduğu eurovision zamazingosu. 2064 yılında yapılacaktır. tükiye'yi inşallah emektar bestekar ve söz yazarı ismail yk temsil edecektir.
günümüzden 52 sene sonra yapılacak olan ve dolayısıyla çoğumuzun göremeyeceği bir yarışmadır.
türkiye için 2071 yılına müzakere tarihi veren avrupa birliğinin 15 yıl önce israil, güney afrika cumhuriyeti ve birleşik arap emirliklerini de avrupa birliğine dahil etmiş olmasından ötürü dubai'de yapılacak yarışma.
türkiyedeki nüfuz oranının artmasıyla dolayısıyla avrupaya yayılmasıyla, türkiyenin birinci geleceği ve daha sonraki yıllardada birinci olucağı yarışmadır.
2064'e ölmez sağ kalırsak ki bu muhtemelen zor bir durum. Hadi ecelinle ölmedin diyelim kıyamet kopmuş olur o zamana herhalde.. Yani sonuç olarak bu yarışmanın yapılabileceği bir evren olucağını düşünmüyorum.