yapilmamalidir. enflasyonun bu kadar yukseldigi bir ortamda zaten ortalamanin cok ustunde ve yine zaten memur arti memur evliliklerinden evlerini zengin gibi gecindiren bu sinifin enflasyonun altinda veya hic zam yapilmamalidir. cunku asgari ucrete zam yapildiginda firlayan enflasyonun bu sekilde dengeleyici olarak onune gecilebilir. cunku asgari ucretle ne evlenmek, ne geçinmek, ne çocuk okutmak mumkun.

edit: ayrica milyonluk memur olma talebinin memur maasi asgari ucrete yakinsanarak onune gecilebilir sanayide eleman rahat bulunabilinir.
he amk yapılmamalı. enflasyonun önüne ücretlerdeki artışı keserek geçmeye çalışmak da güzel kafa. kaldı ki zaten enflasyon rakamları tüik tarafından çok gerçekçi açıklanmadığı için her halükarda zararda oluyor gerçek enflasyon farkını alamayan memur maaşları. enflasyon farkını da 6 ay geç aldığını düşünürsek zaten 2 kez zararda. istiyorlar ki emlakçı, kuyumcu, galerici falan al sat yapsın neredeyse oturduğu yerden dünyaları kazansın ama günde 8 saat mesai yapan adam bir bok kazanamasın. 2 memur maaşıyla zengin gibi ev geçindiren memur göster lan bana. o kadar mı fakirsin amk. zenginlik ölçütün 2 memur maaşı mı? o mu gözüne battı koca ülkede.
malın iyisini, paranın balyalısını bunlar götürüyor zaten.
devlet memurları dm den yazsın. Maaşa karsılık 330 tl işlem bedeli ile kredi alabiliyorlar mı acaba ?
7+7 de anlaşırlar sanıyorum.
memur zammı değil memur maaş zammı daha doğru bir tabir

şu an için 12,75 oldu, daha buna kasım aralık enflasyonları olduğu gibi eklenecek...

hesaplama için bakınız

https://www.azcok.net/gun...rileri-aciklandi-h53.html
memura çok bile.

yarısını da kapının önüne koyup vergi indirimleri için bütçe oluştursalar mis gibi olur.

vatandaş sırtındaki memur kamburundan kurtulur.

edit: bu saatte sözlükte takılanlardan başlayabilirler mesela.
bütün gün instagram çay kahve paylaşan
vatandaşı köpek gibi azarlayan
saat 4 olunca ceketi alıp kaçan

bayram
seyran
adet günü
doğum günü
sevgililer günü her bok günde tatil yapan
güruh için az bile

verin efendiler yiyin 10,000 lira olsun memur maaşı 10,000
hatta 20 olsun...
Memur kardeşlerim en az %52 oy vererek tepkilerini ortaya koyacaktır.
özel sektörde sene sonu teklif edilecek yüzde 5-6 zammı düşünüyorum.

acaba aynı ülkede yaşamıyor muyuz yoksa?
yeterli zamdır. şahsen ben asgari ücretle 6 kişilik bir aileyi geçindirebiliyorsam memurların o maaş ile çekirdek ailelerini geçindirememeleri mümkün değil. 8 yıldır kendime kıyafet almadım, çocuklarımın kıyafetlerinide yardım vakfından alıyoruz. internete girebilmek için 5 adet çöpten aldığım pringles kutularını birleştirip küçük bir wirelles adaptörünü düzeneğin içine koyup aldığım wirelles verimini yaklaşık %200 arttırdım. bu sayede 70 metre uzaklığındaki ilkokulun "fatih" adında ki ağına bağlanabiliyoruz. girebildiğimiz web siteleri sınırlı olsada üstün bilgisayar bilgim ile ve bir kaç program aracılığı ile o sorunuda hallettik. 5 yıldır telefonumda kontör yok, birini arayacağım zaman ödemeli atıyorum. sabah kahvaltılarımız genelde hanımın kendi elleri ile yaptığı kuru ekmek ve kara çay ile geçiyor ama bazen kendimizi şımartmak için ekmeğin içine küp şeker atabiliyoruz. çocuklarla anlaştık, 2020 yılında eve 1 kilo muzda alacağım. halimize şükür daha ne istiyorsunuz nankör herifler.
%20 gelir vergisi kesilecek.
%15 mtv zammı.
% bilmem kaç karayolları köprü geçiş zammı.
bunlarla yanyana okuyalım.
% 10 zam tüm yıl için düşünülen ise kaça bölüyorlar.

gelir vergisi zammı yılda kaç ay kaç lira kesilecek.

özet : vermeden misliyle alınan miktar.

iyiki memur değilim.