bugün

gerçekten de aptal tiptir.

ya ulan altı üstü bir sıvı çıkıyor penisten. ben şimdi onun için niye 1 saat yıkanayım ki ? kime ne zararı var yani. büyük abdest yapınca bile yıkanmıyor kimse daha pis olmasına rağmen, evet.
müslümandır. (bkz: konu din olunca herkesin konuşması) (bkz: cahil cühela takım)
2011 den itibaren almayı bıraktığım ibadetimsi ritüel. maksat ruhu arındırmakla ilgiliyse onun farklı yolları da var.

ek: kişisel görüşüm.
gerçekten dünyada çözülmesi gereken bu kadar mesele varken bazı beyinlerin uğraştığı şeylere inanamamamıza neden olmuştur.

sanane la? o allahla kul arasındadır. onu irdelemenin sana en ufak bir faydası var mı şimdi?

toplumun zekası, geldiği yer, düşünme yapısı diye hiçkimse özel mesajla saçmalamaya kalkmasın. önce bi kendi beyin ve zihin yapınızı düzeltin. insanların vicdan ve kalplerine karışmaya kalkmayın...
genelde ateist kimselerin mantık yürüttüklerini zannederek söylediği cümledir.

ben sana diyormuyum madem günah kavramın yok neden abdeste kafanı takıyorsun diye? yorumlamak için önce o zihniyete ulaşman lazım, öyle kafana göre bence bu demekle olmuyor, mezhep denilen şey bundan var, sıçayım ateistligine yav, müslümanlardan çok müslümanlığı anlamaya uğraşıyorsunuz, lafa gelince daha allaha inanmıyorum...
deveci bu işi biliyor.yıkanmaya kafadan başlayıp,önce sağ sonra sol omuzdan devam edilir.burayıda ben tamamlayayım.gusul abdesti farzdır ve her müslümanın bilmeside farzdır.
benimdir.

indirim var diye bolca aldım.

zaten pek sevişken bir insan olmadığım için önümüzdeki yıl yeter bana.