bugün

14 partinin birleşip hezimet yaşadığı seçim.
Sıçtı cafer bez getir.
valla oy kullanmadım takip bile etmedim beni ilgilendirmiyor diye. oy kullanmak vatandaşlık görevidir lakin sana hitap etmeyen birine oy vermek gerizekalılığın dik alasıdır. recep tayyip erdoğanı sevmiyorum diye cumhura bir teröristi ya da cemaatin adamını reis seçemezdim. kimse kusura bakmasın. hele laik geçinenler hiç bakmasın. önce biraz araştırın oy verdiğiniz adam kimdir diye. akplilere koyun diyorsunuz ama asıl koyun sizsiniz. ankarada milliyetçi adama oy verdiniz şimdi şeriatçı adama oy veriyorsunuz. kimliğinizi yitirdiniz. yazık. atatürkün kemiklerini sızlatıyorsunuz. emin olun kötünün iyisi reis oldu. hepsi boktu ama en az bu kokuyordu.
halk böyle istedi,
makarna bulgur, fasülye ile oy mu alındı, hiç de öyle olmadı en azından bu kez, bunun da en güzel kanıtı, bizim mahallenin %80 i gariban, banko rte çıkması gerekirken banko ekmeleddinoğlu çıktı.
durmak yok sikmeye devam allahin izniyle.
partiler eğer kendi adaylarını çıkartmış olsaydı, erdoğan ilk turda bu kadar yüksek oy alamayacak oylar eşit dağılacaktı ve %50 baraj geçilemeyip erdoğan ilk turda cumhurbaşkanı olamayacaktı.
2.tur da bir birleşme yapılıp stratejik bir hamle yapılabilirdi.
muhalefet partileri tam bir fiyasko, resmen tayyip erdoğan'a ilk turda seni cumhurbaşkanı yapalım diyerek ekmeğine yağ sürdüler.
rte cb oldu efenim. alın size tek cümlelik özet.
ekmek yerine pasta tercih eden seçmen. (amerikan pastası)
atalar ahh atalar... devene diken insana siken yaranır diye boşa dememişler. mualefetin suçumu yoksa türk milletinin görmezden gelişi mi bilinmez ama yine çalanlar, satanlar kazandı. gözünü açmayan türk halkı yeni demogoğına (yeni mi şaibeli) merhaba demeli. biz bunu kabullenmiyoruz. kabullenilmemeli. demokrasiyi benimsememiş bir ülke diktatörler yaratır.
bükemediğin eli öpeceksin.

(bkz: öpmek için ekmeleddin)
selo çok tatlı lan.
Hülooğğğ.
tayyip ziker. kılıçdaroğlu ve bahçelininde istifa vakti geldi.
sikildik ey halkım unutma bizi.
kaybedenler, bırakın bunun nedenini araştırmayı, kaybettiklerini kabullenmekten bile acizler.
ne yapsalar boş,göklerden gelen bir karar vardır.
(bkz: tecavüz ettiler bize)
tayyip koydu, düzelmezsek yine koycak.
yine kurtulamadık.
sandıktan yine uzaklara gitme isteği çıktı.
Bu devran bizede döner elbet
Tanrı Türk'ü korusun.