bugün

her boka inananların buna da inananacağını düşündüğüm 2012 saçmalığıdır.
21 aralık 2012 gecesi amsterdam da açık sex partisi var katılmak gerek. *
http://www.michaelsikkofield.blogspot.com
her şey günlük güneşlik zaten bidonistler o atom bombaları nükleer füzeler birilerinin götü için değil insanlığın köküne kibrit suyu sıkmak için yapıldı.
yazılan yazıda bir çok doğru yön bulunmaktadır. Zaten sorun insanların olaylara yanlış taraftan bakmasından kaynaklanıyor. illuminati denilen tarikatı aşırı derecede büyütüyorlar, evet mensupları çok zeki olabilir; ama herşeye muktedir değillerdir.
şunu unutmayın. illümunati içinde galilo,newton gibi bilim adamların ve fizik biyoloji bilim alanında mühürlerini koyan insanların oluşumu. yani 2012 nibru ile ilgili bir sürü fikir atsalarda 2012 palavrası illümunati den önce çıkmıştır...
aslıda bu 2012 senaryoları falan hepsi hikaye. yok kıyamet kopacak falan diye bir şey yok ama 2012 de bir şeyler olacak artık kaos ortamımı yaratırlar gene bir yerimi bombalarlar bilinmez. birde aslında yüce bir şey tabi ki değil insanlar bunu yanlış yorumluyorlar. bunu anlatan kişilerin amacı bilinçlendirmek o kadar ama insanlar yanlış yorumluyor bu olayı. birde bunların bazıları bilindik şeyler zaten ama son zamanlarda bunu anlatan insanlar parçaları birleştirerek daha doğru düzgün bir şekilde anlatıyor. bir sürü kanıt varken hatta bunu araştıran, yazıları olan kişiler varken hala dinlemeden ön yargı ile yaklaşmaları acınası bir durum. bir araştır bak kanıtları gör sonra yok ben inanmıyorum de eleştir tamam kabul sonuç da bunu insanlara zorla inandırmaya çalışacak halleri yok ya. bunu eleştirenlerin, dalga geçenlerin çoğu kim bilir ne kadar bu konu hakkında bir şeyler okumuştur yada araştırmıştır?
(bkz: şeytan ayrıntılarda gizlidir)

(bkz: olanları önceden bilen oyun kartı)
+ lan oğlum yeminle var. göz dördüm diyorum ya.
- .