bugün

dallas mavericks'in şampiyonluğuyla sonuçlanacak 4 bilemedin 5 maçlık seri.
güveniyoruz dirk reyize,kid başgana!
miami'nin kazanmasını beklediğim seri.
dallas'ın kazanmasını istediğim ama miami'nin kazanacağı seri olacaktır malesef.
miami'nin atletik yetenekleri yüksek oyuncuları sayesinde kazanacağını düşündüğüm seri.ancak kariyerlerinin sonlarına doğru şampiyonluğu hak eden mavericks oyuncularının özellikle nowitzkinin kolay kolay pes etmeyeceği seri.
ilk maçı 1 haziran sabaha karşı tsi ile 04.00' da başlayacak olan final serisidir.

(bkz: go miami go)
miami heat'i avantajlı olarak gördüğüm, ama gönlümden dallas mavericks geçiyor. nowitzki ve kidd artık bir yüzük almalı.
taraf tutmadan izleyeceğim ve sonucun 7. maça kalmasını umduğum final serisi.

iki takım da müthiş bir momentumla finale geldi. zor geçmesi beklenen serileri rakiplerine çok net bir şekilde üstünlük sağlayarak geçtiler.

miami heat sene başında bu iddiayla başladı yola zaten. herkes attı tuttu, boston'u yenemezler, chicago'yu geçemezler vs diye. adamlar çatır çatır geçtiler hepsini. dallas mavericks'i ise sene başında kimse ciddiye bile almamıştı. herkes la lakers'ın finale yükseleceğini bekliyordu. mavericks la'e basketbol dersi vermekle kalmadı, oklahoma city'i de darmadağın ederek geldi.

iki takım da kadro kalitesi olarak üst düzey ve başarıya aç oyunculardan kurulu. büyük yıldızlar bazında baktığımız zaman yanılmıyorsam sadece dwayne wade şampiyon yüzüğüne sahip.

2-3-2 formatında oynanan serilerde genellikle ilk 2 maçtan birini kazanmayı başaran deplasman takımı büyük avantaj ele geçiriyor. ancak iki takımın da tek bir oyuncunun eline bakmaması, takım oyununu üst düzey oynaması bu tarz avantajların her an dezavantaja dönmesine sebep olabilir.

sonucu ne olursa olsun çok keyifli bir seri olacağını düşünüyorum.
hak eden kazansın.
dallasın kazanmasını istediğim ama miami karşında zor gibi görünen seri. gece kalkıp sevgilinzle izleyecekseniz tadından yenmez bir seri olacaktır, birde sabah kalkıp işe gitmek gibi bir dert olmasa...
bu sezonun nba şampiyonunu belirleyecek seridir.
lebron nowitzki düellosuna sahne olacak seri.
dallas maverick'in 2006'nın rövanşını alacağına inanıyorum.

Edit: imla
(bkz: 2011 nba şampiyonu)
nowitzki'den çok seyler beklediğim seri. bu gece başlayacaktır. başlıyor bizimde uykusuzluk serimiz bakalım.
miami'nin dallas'a acımadığı finaldir. * * * *