bugün

kurtarıcı sanılan kemal kılıçdaroğlu ile chp de başlayan kürtçülüğü göremeyen, chpyi hala atatürkçü parti sanan, iş lafa gelince "akp'yi bilinçsiz seçmenler iktdar yapıyor canım" diyebilen ama kendisi daha bilinçsiz olan insanlardır.

kemal kılıçdaroğlunun partinin ikinci adamı yaptığı pkk avukatı, anadil fanatiği sezgin tanrıkulu bile chp'nin nasıl değiştiğine yeterli bir örnekken, chp'nin açıklamarının bdpden farksız oluşuna aldırış etmeyen ve hala kendini atatürkçü sanan insanlar vatanın bütünlüğüne belki de akpye oy veren insanlardan daha tehlikelidirler.

binlerce insanın katili köpeğe bizzat chp genel başkanının aftan bahsetmesi, chpli vekillerin "apoya ev hapsi olabilir neden olmasın?" yaklaşımları chpliler tarafından iyi sorgulanmalıdır.

http://www.ilk-kursun.com...-ev-hapsi-tartisilabilir/

http://meeurl.com/5c3043

chpnin son kürtçe eğitim bombasına hiç değinmiyorum, geçmişte olduğu gibi ülkeyi dört nala bölünmeye koşturacak bir öneridir.

http://www.haberiniz.com/...dikal_ana_dil_cikisi.html

bu gelişmelerden sonra kendini vatansever zanneden chplilerin ne düşündüğü merak konusudur.

chpdeki değişimi özetleyen güzel bir video ;

http://meeurl.com/c10c18

http://www.gazetesakarya....kun-kemiklerini-sizlatti/

edit: youtube linki düzeltildi.

buyrun sezgin tanrıkulu : http://www.facebook.com/v...=66565699102&comments

yeni chp'den özerklik sözü : http://www.facebook.com/v...602049424906&comments

zorunlu edit: bu başlık akp'yi övmek için açılmamıştır. akp neyse chp de aynı yolun yolcusu olmuştur. türkiye de iki tane parti yok chpyi eleştiren her kişi de akpli değildir. ama sizin siyaset anlayışınız bu işte yadırgamamak lazım.
kürtçü islamcılara karşı olduğu için böyle yapıyorsa hata yapıyordur. kılıçdaroğlu çizgisindeki chp, kritik noktalarda akp ile aynı şeyleri söyleyen bir b.o.p. piyonudur artık.
hiç ama hiç istemesede, sadece ve sadece;
bir muhalefet olmalı bu ülkede diye düşünerek,
ve nasılsa diğer taraf yeterince güçlü diye düşünerek,
tek ve çok güçlü bir iktidarın bu ülkeye nasıl zararlar verebileceğini bilip çocukları için korkarak,
oyunu verecek kimsedir bazen.

yani kendini değil, stratejik olarak ülkesinin geleceğini düşünen kimse olabilir.
(bkz: akp iktidar olmasın diye chp ye oy vermek)
600 tl ye ülkesini satan insandır.
2011 genel seçimlerinde akp ye oy verecek insan gibi bu da oyuna yazık edecek insandır.
akepe ye vermekten iyidir ama chp'nin de kürt milliyetçiliği yapacağı apaçık ortadadır.
bu arkadaşlara fikir olması açısından;

http://www.ilk-kursun.com/2011/04/oy-ataturk-oy/
demokrasinin kendisine verdiği seçme hakkını kullanacak olan insandır.
bdpnin yapmak isteyip de yapamadıklarının gerçekleşmesine yardımcı olacak insanlar grubu. sorsanız hepsi bilinçli seçmendir. *
http://www.haber50.com/ch...gunu-surprizi-414635h.htm

görsel
Dogru yoldadir yanindayiz o insanin.
işi zor olan insandır. kendilerini şimdiden tebrik ederim. düşün ki öyle bir partin var ki yarısı ulusalcı yarısı solcu. seçime az bir zaman kala çok büyük fırtınalar kopacak. idareten biraz sola biraz ulusalcıya selam çakabilirsiniz ama milletvekilliği seçilirken ak göt kara göt ortaya çıkar. en iyisi şimşekleri başka tarafa çekip düşmanı olduğundan büyük gösterip güç birliğine ikna etmeye çalışmak. yıllardır aynı şey yapıldı zaten. 1990'ların seçimlerine bakın. o zamanın chp'si oylarını ege'den ve doğudan alırdı. deniz baykal ayrılıp ulusalcı chp'yi ortaya çıkardı. solcular dışarda kalınca solcu kürt partileri kuruldu. şimdi kemal kılıçdaroğlu kürt solu ile dirsek temasına girmiş. ulusalcılar tasfiye mi olacak yoksa akp gibi bir şeytanla mücadele etmek için birlikte mi kalacaklar. sonuçta iki zıt kutup tek partide bulunuyor. tek ortak noktaları dindar insanlara düşmanlıkları.
aynı zamanda chp haricinde diğer hiçbir partiye oy vermeyecek olan insandır. özellikle akp gibi bir demokrasi güvesine oy vermeyecek olması muhteşemdir.
akp ye oy verecek insandan azıcık daha mantıklı iş yapacak insandır.
akparti den bunalmış insandır. saman altından su yürütenlerden nefret eden insandır. vs vs vs.
gerçek chp 1980de kapatılmıştır.
chp parti meclisinde kimler bulunuyor bakmadan konuşan insanlarda varmış. partinin ikinci adamı bile pkk avukatı sezgin tanrıkulu. neyin kafasını yaşıyorsunuz?
kaset skandallarından hoşlanan insandır.
ha bdp ye vermiş ha chp ye aynı şey.
(bkz: iki ucu boklu değnek)
her seçimde verdigi oyu tekrarlayacaktır.çünki chp'ye oy verenlerin hepsi takım tutar gibi parti tutmaktadır.kim gelirse gelsin nasıl yönetirse yönetsin chp'liler için önemli degildir.ama iktidara chp gelsin isterse ülkeyi bok etsin önemli degil derler.
akp'ye oy verecek olan seçmen'den hiçbir farkı olmayan insandır...

Zira ikiside birbirinin diğeridir. Bunu nereden mi anlıyorum. Başkanlık sistemi denen iki partili meclisi sadece bu iki parti istiyor da ondan. Iki partili başkanlık sistemi gelirse mhp'yi meclisin dışında bırakarak anayasanın ilk 3 maddesinin değiştirilmesine kadar istedikleri her şeyi sorgusuz sualsiz, muhalefetsiz bir şekilde meclisten geçirip türk'süz bir devlet yapısı inşaa edecekler.. Yani anlayacağınız büyük türk milletinin son bağımsız kalesi olan türkiye cumhuriyeti'nin ağzının orta yerine salıncak kuracaklar.. Mesele bundan ibaret değerli dostlarım, ne yazık ki akıntıya kapılmış sürükleniyoruz.. Bundan sonrası yok. Sonrasında türkiye olmayacak, parcalanmaya adım adım yaklaşıyoruz.. Ve bu oyunu ancak sen bozabilirsin..

Bilge kagan 1500 yıl öte'den sana sesleniyor. : ey türk titre ve kendine dön!! bu sözlere kulak ver..*
dürüstlüğün ne kadar değerli olduğunu bilen, ülkesini,cumhuriyeti seven insan gibi insandır...
chpde, akpden farklı olarak teokrasi değil demokrasi işlediğinin farkında olan insandır.

ayrıca savunduğunuz iddaaların gerçekleşme ihtimali yoktur. çünkü bu partinin teşkilatı vardır. myk'sı, pm'si vardır. 1 günde indirirler adamı genel başkanlıktan.

edit: imla
akp chp bdp al birini vur diğerine hangisine verirseniz verin birinin diğerinden farkı yok yani chp ye oy veren insan=akp ye oy veren insan =bdp ye oy veren insan.