bugün

takdir edilesi bir başarı örneğidir. hepsini yanlış yapmak için herşeyi bilmek gerektiğini düşünmemize neden olan sonuçtur.
sınava sadece hair & style dergisiyle hazırlanmış bünyenin başarabileceği olaydır. kişinin ailesi muhtemelen çok tepkilidir.
"sınavda en başarısız iller" gibi, "en başarısız adaylar" şeklinde duyuru yapılması düşündüğüm olay.

büyük ihtimalle hedefi "barajı geçsek de açıköğretim e girsek" olan, ama net sayısı 4 ün altında kaldığından 0 puan çeken, açıköğretim hayalleri 1 sene daha gerçekleşmeyecek olan tiplerdir.

bu kişiler, erkekse hemen askere gitmeli ve 15 aylık vatan borcunu ödemelidir, bayan ise kısmeti çıkar çıkmaz evlenmelidir. daha fazla üniversite kapısı zorlanmamaları ve (bkz: hayat üniversitesi)nde nasıl başarılı olunur onun yolları aramalıdırlar. (bkz: sakıp sabancı), (bkz: vehbi koç) gibi üniversite okumadığı halde çok zengin olan kişileri örnek alarak yaşamlarını buna göre ayarlamalıdırlar.
-sayın embesilcan öss sonuncusu olduğunuz söyleniyor.
+evet doğrudur.*
-bu konu hakkındaki duygularınızı alabilir miyiz?
+çok mutluyum çok süper bişi bu. yani bildiğin gibi değil.. mutluluktan dört köşe oluyorum..*
-ay ne kadar da güzel başka başka?
+valla ablacım süper ötesi bir duygu.. yani şöyle bir duygu..
-nasıl bir duygu bi örnek verir misiniz?
+şunu gibi; test çözmekten sıkıldığımda osbir çekiyordum, delice asılıyordum mına koyimm.. çok mutlu oluyordum.. bu ondan daha mutlu ediyor..
-nasıl yani anlayamadım?
+aynı duyguyu yaşamak istiyor musun?
-evet çok istiyorum hem de..
+kameraman! sen kamerayı kapat yeğenim.. sen de domal bakiiim.. aynı duyguyu yaşayalım.
-hööö?
+hööö'sünü skerim lan ne hööö'sü!! öss sonuncusu olmuş benim gibi embesil ve angut bir adamın ne duygusu olabilir!! skerim lan yeter artık uğraşmayın benimle!!