bugün

beşiktaş yönetiminin nihayet hazırladığı formalardır. abi ne bu acele ? ilk devreyi eskilerle oynardık, ikinci yarıya yetişirdi işte yepisyeni dizaynlar..
kartalyuvasi sitesinden baktığım, beğenmediğim 1900 bilemem kaçlı yılları anımsatan iç karartıcı itici formalar.
yahu tasarım deenn bişey var! bence kombineler gibi formalarda yalan olacak bu sezon.
hatunlara daha çok yakışan formalardır.
bi tek şu enine çizgili olanını beğendiğim formalar. ama genelde pek beğeni uyandırmamış sanırsam.
(bkz: #3791326)
gayet başarılı ve güzel olmuş formalardır.

yatay çizgili gri-beyaz olan forma adeta beni al beni al diye bağırıyor. tamam lan en kısa zamanda alacam seni. sabah olsun artık istiyorum o formayıııı, *
ayrıca klasik çubuklu forma da kusursuz olmuş efenim.

kartalımıza bu sene uğur getirmesi dileğiyle.

(bkz: hadi hayırlısı)
celtic tarzı formalar renk seçiminden dolayı pek hoş olmayıp klasık çubuklu formalar olması gerektiği gibidir.Bir diğer dikkat çeken konuda formaları tasarlayan firmanın kırmızı rengine hiç yer vermemesidir.bu formaların puanı 10 üzerinden 6 dır, vasatı aşmıştır en azından bir sezon daha idare eder.
düz beyaz hariç gayet güzel ve şık formalardır. beğenmeyen arkadaşlar 80 milyona mercedes mi arıyor acaba. düz beyaz adı gibi düz olmuş, hiç bir özelliği yok geçen seneki gibi siyah ve kırmızı karıştırılmamış. sadece beyaz. ancak celtic forması denilen enine çizgili formalar beşiktaş ın bu sene en çok satılan forması olacaktır büyük ihtimal.
son yılların en özensiz hazırlanmış formalarıdır.

orjinalliği yoktur, sponsor firmanın diğer sponsor olduğu takımlara yaptığı formaların siyah-beyaz olanlarıdır işte.

ulan geçen sene bile her ne kadar hak ettiği değeri göremese de arma temalı çubuklu formanın bir orjinalliği, nir sempatisi vardı, tipik her sezon yapılması zorunlu olan düz beyaz ve çubuklu forma, öteki enlemesine çubuklu forma.

bir de beşiktaş yönetim kurulu adlı tiyatronun kartal yuvası'ndan sorumlu yöneticisi vardır ki, müthiş pazarlamacıdır. çubuklu formaları almak için eylül ayını bekler hatta bir sezon aralık ayını bulduğumuz olmuştu. maksat, millet düz renkleri alsın sonra da biz bu formaları piyasaya çıkarırız, bir de bu formadan alırlar. şimdi bunları çıkarırsak, direkt bundan alırlar, sonra da yeni forma almazlar.

renk olarak muhteşem renklere sahip bu kulübün, bu renkleri kullanarak taraftar ürünü yaratamayan, adam gibi kullanmayı beceremeyen birileri işin başnda olunca böyle oluyor.

taraftar ürünü diye sunulana bakın, futbolcuların resminin basılı olduğu t-shirtler, sweet-shirtler. vay ne yaratıcılık, ulan olmadı emrah'ın, müslüm baba'nın fotoğraflarını da bastırsaydınız.

sizin gibi üretken olmayan, sizin gibi beceriksiz kişileri mumla ararız, değerinizi(!) bilmek lazım aslında.
Klasik çubuklu formadaki armanın diğer 3 çeşit formadan değişik olduğunu farkettiğim formalardır.
diğer üç çeşitte armanın üzerinde kartal varken, klasik çubukluda yoktur.

edit de souza: taraftarın isteği üzerine böyle yapılmış.