bugün

30 eylul 2007 tarihinde koşulacak olan formula 1 sezonunun 15. yarışı.
şu saatlere kadar ayakta kalmış bu bünyenin, yağmurun yağmasını ve kırmızılardan birinin veya ikisinin yarışa ilk sıradan başlayacak l.hamilton'u ilk virajda geçeceklerini umduğu yarıştır. yağmur yağacak gibi bir beklenti hakim. yarışa az bir zaman kaldı. şu an shangai'de hava kapalı.

yarışa ;
1.sıradan l.hamilton
2.sıradan k.raikonen
3.sıradan f.massa
4.sıradan f.alonso başlayacak.

f1 resmi sitesinde* yapılan ankette k.raikonen galibiyeti öngörülüyor ziyaretçiler tarafından.

heyecanla beklemekteyiz.
07 ekim 2007 itibari ile şu sıralarda devam eden yarış. yağışlı hava olaya farklı bir renk katmıştır. hele birde yağmur kesilip pist kurumaya başlarsa izlemek daha da keyifli olacaktır.
hamilton'ın sıralama turları sonucu pol pozisyonu elde ettiği sezonun 15. yarışı. aynı performansı yarışta da devam ettirip ilk yılın da şampiyonluğu kazanmasını diliyoruz; gerçi içimizden geçen hamilton ve mızmız takım arkadaşı alonso'nun son yarışlar da el ele yarış dışı kalması ve raikkonen'in şampiyon olması ama çok zor o nedenle en azından şu antipatik alonso şampiyon olmasın...
ferrari pilotu raikonen'in birinci, mclaren mercedes pilotu alonso'nun ikinci, ferrari pilotu massa'nın üçüncü olduğu yarış.
az önce biten yarı 1.raikonen 2.alonso 3.massa oldu hamilton yarışdışı kaldı böylece son yarış çok heycanlı bir hal aldı düğüm interlagosta çözülcek ayrıca 2 toro rosso da puan alarak büyük süpriz yaptılar
lewis hamilton'un şampiyonluğunu ilan edecek bir pozisyondayken lastiğinin bitmesi sonucu yarış dışı kaldığı ve şampiyonluk mücadelesinin son yarış olan brezilya'ya taşındığı gp.
hamilton'un pite girmeye çalışırken kum alana girdiği yarıştır.
üç harflilerin grand prix i.
(bkz: iğrenç espriler)
güncel Önemli Başlıklar