bugün

adnan polat'ın galatasaray başında olduğu haftalar önce 20:45 denizli manisa plakaları işaret ederek şampiyon olacaklarını ilan ettiği sezon. bunu diyen adnan polat bakın nerede?

https://mobile.twitter.co...59825585707229184/video/1

fenerbahçe'ye kök söktürüp maçı berabere bitiren denizlispor galatasaray'dan yediği gole bakın hele tabi bu gol şike değil yahu olur mu?

http://www.youtube.com/watch?v=p9nSHpDgI7c

bunları görmezler tabi. he ayrıca o sezon fenerbahçe galatasaray'a 4 çekmişti hatırlatmak isterim. temizdir canım hiç cemaatsaray şike yapar mı? süleymanu elinden topu yanlışlıkla kaçırdı zaten. evet.

edit: fenerbahçe'yi 4-2 yenen manisaspor galatasaray'a 3-2 yeniliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=iYfVR9OHfjI

kalecinin song'tan yediği gole bakın.

boşa 20:45 diye bağırmadı cemaatsaray başkanı adnan polat. tabii canım ne şikesi? evet.
şikeli şampiyonluktur. cevap veremeyenlerin demagoji yaptığı '' onolko yodok otordo'' lan o denizli'nin yediği gol manisa'nın yediği gol ne? onları anlat önce. evet.
http://www.youtube.com/watch?v=CnKws97ebZ0
birilerine çok koymuş şampiyonluktur.
fenerlilerin ' saidou'lu, orhan ak'lı takım ; nasıl olurda aurelio'lu,alex'li, appiah'lı,rüştü'lü,luciano'lu, anelka'lı, tuncay'lı bizi geçer ya ' diye hayıflandığı ve kesin şike var dediği şampiyonluktur. ben açıklayayım ?
mondragon'lu, song'lu, tomas'lı , ergün'lü, hasan şaş'lı , hakan şükür'lü , ilic'li takımın ; selçuk şahin'li , mehmet yozgatlı'lı , önder'li , servet'li , ümit özat'lı, kemal aslan'lı takımı geçerek olduğu şampiyonluktur. bundan daha doğal ne var ?
en keyifli şampiyonluğumuzdur.
Bu sezondan sonra fenerbahçe nin çöküş sezonu başlamıştı. Sonraki 6 sene içerisinde buna benzer 2 şampiyonluk daha kaybedecekler ve bir çok kupayı finallerde kaybedeceklerdi.
galatasaray içinse diğer 19 şampiyonluktan daha büyük olan şampiyonluktur.
Sasa ilic' in büyük payı olmuş önemli şampiyonluk.
elle kolla değil bilekle, parayla pulla değil yürekle diye özetlenebilecek şampiyonluk bunu çok güzel anlatan kitabı bile çıkmıştı.
Hayatımın en heyecanlı 16 dakikasına sahip olan maç.

Hatırlıyorum, hayatımda ilk defa kapalı yüzme havuzuna gitmiştim. Son 16 dakika kala havuzda kimse yoktu. Herkes ufak bir radyonun başına toplanmıştı. Sonrası ise büyük bir sevinç.
11 yaşında almanya'dan izlediğim fenerin şampiyonluk kaçırdığı galatasaray'ın şampiyon olduğu sezon.