bugün

Fenerbahçe tribünlerinin en köklü ve en eski gruplarından.

--manifesto--
19 Mayis 2000 tarihinde Fenerbahce'de 'Cafe Marina'da attik temellerini grubumuzun.Grup üyelerimizin çoğu Fenerbahçe'nin kalesi bağdat caddesi kökenlidir

Migros kale arkasi tribününün maraton tarafina yakin bölümde konuşlanmıştık ilk zamanlarda. Sonra Buyuklerimizin isteği ve yardimlari üzerine maraton tribününde hissettirmeye başladık 1907 Gençlik oluşumunu.Tek tip (sari ağırlıklı) giyimimizle , 90 dakika susmamamızla, tavırlarımızla dikkat çekmemiz uzun zaman almadı tribünde.

Sonra 1 sezonluk Lise Açık tribün dönemi. 1907 Gençlik grubunu 1907 Gençlik yapan sene. Her yönden tavana vurduğumuz sezon. Yazili ve görsel medyada cikan yazi ve fotoğraflar , dergi ve gazete röportajları , radyo programları , o sene grubumuza sponsor olan bir web sitesi ile en başta koyduğumuz hedeflerin belkide kurduğumuz hayallerin gerçekleştiğine kanıttı adeta.

Ve 3 sezondur GFB çatısı altında Migros Kale arkasında sarı lacivert sevdamız için devam ediyoruz çalışmalarımıza.2 sene alt katta ve son 1 senedir üst katta ''Curva'' anlayışını Fenerbahçe tribünlerine benimsetmeye , arkamızdan gelen kardeşlerimize neyin ne şekilde iyi yapılacağını göstermeye çalıştık , çalışıyoruz.1907 Gençlik Fenerbahçe tribünlerinde bir ilkin yaşanmasına ön ayak olmuştur.Avrupa tribünlerinde sıkça gördüğümüz kareografi showu grubumuzca kadıköye taşınmıştır ,2004-2005 sezonunda oynanan Real Zaragoza maçında maraton alt tribününde yapılan LEGEND kareografisi bir 1907 Gençlik organizasyonudur.Bununla beraber kuruluşumuzdan bu yana hem görsel anlamda hemde 90 dakika destek anlamında Fenerbahçe tribünlerine önemli katkılarımız olduğuna inanıyoruz Koyduğumuz hedefleri biraz olsun başarabildiysek ki bizce başardık , ne mutlu bize.Bunda tabi bizlere maddi manevi yardımını esirgemeyen Sefa Abi'mizin payı büyüktür.

1907 Gençlik Fenerbahçe tribünlerindeki o hiyerarsik yapıya her zaman bağlı kalıp saygı çerçevesinde hareket etmiştir. Diğer taraftar gruplarıyla , gönüllü renkdaşlarımızla her zaman fikir alışverişlerinde bulunmuştur. Olumlu - olumsuz eleştriye açığız. Her plartfomda ''Fenerbahçemiz için daha iyi ne yapabiliriz''in kavgasını yapmak için varız. Bizim için nicelik ön planda olup kurulduğumuz günkü heyecanı , dürüstlügü ve grup kişiliğini hiçbir zaman kaybetmemek , maçlarda takımımıza 90 dakika gönülden destek vermek , rakip tribünler için ''ulaşılması , yapılması zor'' görsel şovlarla mabedimize renk katmak görevimizdir.

Bizimde tüm bu yazilanlari ve daha iyisini yapabilecek , bu hiyerarsik düzene uyabilecek , grubumuza aktif üye olup organizasyonlarimizda görev almak isteyen , maçlara bizimle gelmek isteyen arkadaslarimza kapimiz aciktir.
--manifesto--
bu günlerde 10. yılını kutlayan değerli grup.
1907 Genclik: "Fikrimiz neyse zikrimiz de odur.Dun gece iSTiFA diye bagiran 'malum grup' un icinde olmaktan gurur duyuyoruz"
fenerbahçe tribünlerinin en iyi taraftar oluşumudur diğerler gibi siyasi bir kanadı yoktur sadece ve sadece fenerbahçeye gönül verenlerin buluştuğu bir gruptur.