bugün

sizin neyinize lan şampiyonlar ligi.. bedavaya şampiyonlar ligine girişi böyle ödetirler adama.

çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde bize her yer trabzon. *
tabiki de trabzonu tutmicaz tabiki de beşiktaşı tutmicaz. avrupada yabancı takımı tutuyo aaa bak bu adam kaka demek tam bir mallıktır. banane trabzondan banane beşiktaştan...hele beşiktaşın trabzonun ve fenerbahçenin adının şike olaylarında geçmesi ama sadece fenerbahçeye karşı bir yaptırım uygulanması karşısında hiçbir akıl baliğ fenerli bu olaylardaki samimiyete inanmaz. fenerbahçeye emeğinin hakkını(en azından futbolcuların) vermezlerse daha da çok görürsünüz haydi cska inter lille yazılarını...

maç hakkında da; cska'nın normal bir galibiyet aldığı maç olmuştur. trabzon avrupa oynayacak kadroya sahip değil.
Trabzonspor'un dikine oynadığı, pardon oturduğu maç.
hala trabzonsporun bedavadan şampiyonlar liginde olduğunu sanan beyin özürlüler var ya ah o liseliler.
(bkz: fb nin göt acısını trabzon dan çıkarmaya çalışması)*
trabzonspor'un kaybettiği 3 puana karşı, sonraki karşılaşmalar için burak yılmaz'ı kazandığı maçtır.
maçın özeti için;

http://postimage.org/image/uhxxtaas/
maçın golleri için:

http://www.youtube.com/watch?v=zfwjjesrtcq

Bu ne paylaşım hızı, maşallah dedim.
trabzonspor' un mağlubiyet sonrası platini' den haber beklediği maçtır. bekleyin 3 puan verecek platini abiniz size.
cska yenince bazı ezik fenerli arkadaşların fener formasıyla cska atkısı açtıgı maçtır. türklüklerinden şüphe duymasını istiyorum bazılarının. bundan 11 sene öncede galatasaray leeds united macında galatasaray yenince kendisini köprüden atmaya çalışan arkadaşların bir versiyon altı bunlar.
cska tribününde fenev formalı eziklerin ve rezillerin bulunduğu müsabakadır.
öncelikle bırakın bu fenerli formalı ezikler vardı muhabbetlerini kardeşim. onlar vardı diye mi yenildiniz a.q! her takımda bu tip taraftarlar var, yıllardır görüyoruz. ama bu yıl gelişen olaylara baktığınızda çok fazla da eleştiremezsiniz fenerbahçelileri.
bunlar hep vardı her zaman olacak.

sonra tanıma gelelim: trabzonspor'un iddaa'da handikap 1 (bkz: h1) oynayanları yanıltmadığı cl ligi grup 3. maçı. ben oynadım ve sağolsunlar 24'lük kupona 305 tl kazandırdılar bana.
h1 oranı 2,55 idi, uefa'ya gitseniz vermez bu oranı size.
diğer maçlar real 4-6, napoli ve m.city maçları kgvar, 4 maça 305 tl güzel para.
sağol trabzonspor.
oyuna falan girmiyorum umrumda da değil. trabzonspor'un 3.'lüğü bile riske girmiştir. oysa ilk 2 hafta sonu horon tepiyorlardı fakat biz doğruyu söyleyince inanan olmuyordu.
tekrar yazıyorum bak:
(#13146179)
Trabzonspor'umuzun kaybettiği maç olmuştur. En nihayetinde iyi oynadığımız bir maçı kaybetmişizdir, bunun da nedeni tamamen tecrübesizlik ve kişisel beceriksizliktir. Trabzon'da ki maçta farklı olacağı gibi 3-0'lık mağlubiyet unutulabilir. Lakin cska maçlarından trabzonspor'un hedefi 4 puandır, trabzon'da alınacak bir galibiyetle birlikte kaybımız sadece 1 puan olacaktır..
(bkz: moskof çocuğu fenerliler)
Cska nin Sevmedigim iflit oldugum cok itici olan mavi kafali forvetinin w. Love in gule oynaya iki asist yaptigi mac. Butun mac hicbirsey yapmadan dolasmistir ama vaziyet ortada. 2 asist.
trabzonspor'un cska'dan kötü oynamadığı, fakat daha beceriksiz olduğu maçtır. Bir de trabzonsporda "ara pası" kavramını bilinmediği kanısındayım. Topları kanatlara açmaktan, kale içine inilemedi bir türlü. Pozisyonlar yakalandı, fakat bi o kadardan fazlası kanatlardan gelme hevesi nedeniyle kaçtı.

Tribünde, hangi takımdan olunursa olunsun (gördüklerim: beşiktaş, bursaspor, galatasaray, karşıyaka formalı kişiler) kolkola trabzon maçı izlendi ve desteklendi. Yalnız diğer bi 'büyük' takımın taraftarından bi iz görmedim. Meğersem karşı taraftalarmış. Doğru, biz bukelemun sporduk(!).