bugün

Başına bir buçuk milyon ödül konan ışid militanı Ayşenur inci isimli azılı terörist 3 gün önce habur sınır kapısında yakalanıyor.

Buraya kadar sıkıntı yok. Hatta büyük başarı. Zira habur terörist pit stopu gibi olmuştu. Orada birinin yakalanması neredeyse mucize. Neyse. Konumuz bu değil.

Şimdi başına bir buçuk milyon milyar sen milyor ödül koyuyorsun. Sen bu kadar ödül koyduğun teröristi serbest bırakıyorsun.

Nasıl oluyor anlamıyorum ben.

görsel
teslim olmuş bir islam devleti kevaşesi, muhtemelen örgüt içi infaz haberini okuyacağız.

ayrıca. (bkz: türbanlı terörist)
Haberi yapanın 'vatan hainliği ile suçlanacağı' rezalet.

(bkz: mit tırları)
(bkz: can Dündar)
1500000 ne mk yang mı? birimini yazın lan.
ileri demokrasilerde sık görülen bir durumdur. bu muyalifler annamaz büyük resmi gören yüzde 52 hemen çözmüştür olayı.

hadi bu devletin ajanı olsun. adil öksüz neydi mesela ? neden yakalandıktan sonra serbest bırakıldı. onun gibi birçok fetocu serbest bırakıldı. hatta yurt dışına kaçana kadar kimse ses etmedi. ülkede her gün onlarca yüzlerce tecavüz, cinayet, hırsızlık zanlısı "adli kontrol şartı" konularak serbest bırakılıyor. her akşam evde yumruklarımızı ısırmaktan elimiz yumru gibi oldu ısırık içerisinde her yeri. hepsi mi devlet ajanı, köstebeği amk. 12 yaşında kıza tecavüz eden ve suçları sabit olan piçleri bile haftada bir imza atıverirsin gelip diye serbest bırakıyorlar. ülkede yargı namına adalet namına insanlık namına ve zeka namına çok az şey kaldı..