bugün

erzurum tarafından plaka yazılarak tokatlanan takım. tr*bzonspor'un pilot takımı yanlış bilmiyorsam. neyse kim koyarsa koysun tr*bzona koyandan allah razı olsun.
görsel
2019-2020 sezonu itibariyle spor toto bölgesel amatör ligi 3. grupta mücadele eden takım.
Karadeniz'in incisi olarak bilinen türk takımıdır, baş tacıdır. Başkanlık yapanlar şöyledir : Ali Osman Ulusoy, Rıfat Dedeoğlu, Ali Osman Ulusoy, Suat Oyman, Salih Erdem, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın, Mehmet Ali Yılmaz, Mazhar Afacan, Mehmet Ali Yılmaz, Sadri Şener, Faruk Nafız Özak, Mehmet Ali Yılmaz, Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Nuri Albayrak, Sadri Şener, ibrahim Hacıosmanoğlu
küme düşmüş ezik takım. spratt'a selam olsun ahaha. *
küme düşen trabzonspor'un alt kulübü. sen bir kupa diye tutturup takımlarınla ilgilenmezsen böyle beter olursun. darısı abisi trabzonspor'a.
aziz yıldırım tarafından alınıp, isminin aziz yıldırımspor olarak değişmesi gereken dandik kulüp.
(bkz: 1461 trabzon)

kadıköy'de fener'e, arena'da cimboma koymuşluğu vardır.

(bkz: ezeli rekabet)
parası neyse aziz yıldırım tarafından satın alınması gereken takım. hayrımız dokunsun. evet.
hakkında çıkan satılıktır gibi iğrenç ifadelerin yer aldığı haberler doğru olmayan takım. kaldı ki mali durumdan dolayı öyle bir pozisyona düşse bile o kelimeyi kullanmak ne kadar adamlıktır tartışılır.

bir şehrin takımına, binlerce insanın gönül verdiği bir oluşuma "satılık" gibi iğrenç bir yaftayı para karşılığı yazanlar asıl satılıklardır. iğrenç şerefsizler sizi.
niye bu derece dokundu bilmıyorum ama cidden çok sinirlendim amk.
Fenerbahçe'mizin hayrına satın alması gereken takım. *
federasyon+ kendi yönetimleri tarafından hakkı yenen takımdır.

Federasyonun yaptığı saçma, bırakın adamlar Play-OFF oynasın şayet Play-OFF sonunda başarılı olup Süper Lig'e yükselirlerse o zaman gerekli uyarıları yaparsın, futbolcular koca sezon ter döktüler o ligi 3. olarak bitirdiler.

Sadri ŞENER'in yaptığı daha bir facia, genç çocuklarını ezdirmesene, "Play-OFF oynayacağız, şampiyon olursak, olduktan sonra gerekenleri yaparız" desene, haklarını yedirmesene topçularının.

Ben 1461 Trabzonspor futbolucusu olsam isyan ederim, "bırakın oynayalım, şampiyon olursak sonra istediğinizi yapın" şeklinde.

Geçmişte Kayserispor ile aynı renge ve armaya sahip olan Erciyesspor aşampiyon olana kadar ses çıkarmadılar, şampiyon olduktan sonra "renk ve armayı değiştirin" dendi. Daha fenası Gençlerbirliği ve Gençleribirliği OFTAŞ'a 1 sezon gık dahi çıkmadı 1 sezon 2 takım da aynı yönetimle aynı kulüp altında oynadılar, 1 sezon sonra federasyonun aklı başına geldi, takımın ismini, armasını ve rengini değiştirin dendi.

Ben Sadri ŞENER'in yerine olsam bu örnekleri gösterir, Play_OFF maçları belli olana kadar devam kararı alırdım.
Süper lige emin adımlarla giden takımdır.

haydi oyna dik oyna!
galatasaray maçı ile hatırlayacağım takım.
trabzonspor'un alt galatasaray'ın da alt takımının alt takımıdır.
adı çok karizmatik olan takımlarımızdandır.
galatasaray için 2. trömso olan takımdır
transfere milyonlar harcayan trabzonspor'un yenemediği galatasaray'ı yenen takımdır.
Beşiktaşlıların ve fenerlilerin bugün gönüllerini fethetmiş bir takımdır.
(bkz: boynuzun kulağı geçmesi)
(bkz: trabzonspor vs 1461 trabzon)
yaş ortalaması çok genç bir takım olmasına rağmen dün itibariyle rüya takım olan tabir edilen galatasarayı kendi sahalarında türkiye kupasının dışına iterek bütün trabzonsporluları gururlandırmıştır...
tarih bunuda yazar...
sezonun ilk maçında denizlispor'u 1-2 yenerek lige galibiyetle başlamıstır.
sadri şener yönetiminin yaptığı en önemli icraatlardan biridir. dikilen bu tohum kısa süre içinde meyvelerini vermeye başlıycaktır, bu sebeple emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürlerimi sunarım.
bank asya 1. lig'de bu sene mücadele verecek trabzonspor'un pilot takımıdır.
trabzonspor'dan sercan kaya ve jebrin'i kiralık olarak kadrosuna katan takımdır.
muhtemelen trabzonspor'un kampının ardından 3-4 oyuncuyu daha kadrolarına alacaklardır.