bugün
- memduh bashgan13
- simko39
- nihoşun ölümü16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi21
- rambo ariel ortega7
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- asteğmen3
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- yazarların akşam yemekleri2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması2
- nihal yalçın2
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi2
- gheorghe hagi3
- terliksi vedat3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- waffle3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- the jackal2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- özgür özel'in tutuklanması9
- insanın inanmak istediğine inanması2
- alex de souza nobre ikilisi2
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- sırrı süreyya önder2
- yeni parti5
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- emret komutanım3
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- alex de souza2
- velvet16
- akp vs pkk6
- sturm graz2
- ismail kartal4
- kolonoskopi4
- zorunlu eğitim6
- eric abidal3
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- meal kuran değildir26
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- arka kapının gıcırdaması5
- midilli adası7
- bayan yazarların nick altı3
- uysaljakoben biraderin yok olması2
yeni bir tarife; şehirler arası ve yurtdışı aramaların dakkası 7 kuruşmu ne oluyo*.
kullanım talimatı: numaranın önüne koyuyon oluyo.
kullanım talimatı: numaranın önüne koyuyon oluyo.
sabit bi telefondan mobil bir operatörü aradağınızda 33,5 kruş yerine 27 kuruş ödiyceksiniz diyen bi tarife.
bu sistem üzerinden yapılan görüşmeler ayrı ücretlendirilip, faturalandırılıyormuş.E kardeşim bu kadar kolay mı bu işler; nerde sözleşme, üzerinde 1045 yazan herhangi bir kağıda imza attığımı hatırlamıyorum. Neye dayanarak fatura gönderebiliyorlar anlamış değilim.
(bkz: 1408)
1045-Arama Bazinda Operatör Seçimi
bir turk telekom hizmeti.
sehirlerarasi veya turkiye'den aranan/cok konusulan belli birkac ulkeyi ararken aranacak numaranin onune konulmasi durumunda 7 kurustan konusulmasini saglayor.
bu belli birkac ulke arasinda abd, almanya, canada var. *
bu uygulama sabit hattan sabit hatti ariyorsaniz gecerli. yani evden cep arayamazsiniz.
ayrica YAZLiK VEya HESAPLi HAT tarifesindeyseniz, bu hizmetten yararlanamiyorsunuz.
bir turk telekom hizmeti.
sehirlerarasi veya turkiye'den aranan/cok konusulan belli birkac ulkeyi ararken aranacak numaranin onune konulmasi durumunda 7 kurustan konusulmasini saglayor.
bu belli birkac ulke arasinda abd, almanya, canada var. *
bu uygulama sabit hattan sabit hatti ariyorsaniz gecerli. yani evden cep arayamazsiniz.
ayrica YAZLiK VEya HESAPLi HAT tarifesindeyseniz, bu hizmetten yararlanamiyorsunuz.
kullanmaya niyetli olduğum yalnız türk telefon tarafından yıllardır kazık yemektenmidir bilinmez kıllandığımdan dolayı birtürlü kullanamadığım tarife. ne yani şimdi 1045 i çevirince neden ucuz oluyor? babamın hayrınamı? adamların ne karı varki bize 7 kuruş indirim yapıyorlar? bu soruların mantıklı cevabı olmalı.
reklamındaki öyle rastgele seçilmiş de kameralara ayaküstü konuşuyor havası verilen kızın, olağan üstü sahte oyunculuk sergilediği servis.
- yemek tarifi alıyorum, uzun uzun konuşuyoruz, yine de faturam...
bence değiştirilsin o metin:
- babamın çene yapmasından yoruldum, e kız arkadaşım da burada değil, babası cep telefonuna izin vermiyor da üstelik...
- yemek tarifi alıyorum, uzun uzun konuşuyoruz, yine de faturam...
bence değiştirilsin o metin:
- babamın çene yapmasından yoruldum, e kız arkadaşım da burada değil, babası cep telefonuna izin vermiyor da üstelik...
ayrıca bir 1045 faturası geliyor eve. onun da vergisi var. hiç bulaşmayın. aynı hesaba geliyor ama ikinci faturayı yatırmak için ayrıca kasıyorsunuz vakit harcıyorsunuz, ayrıca son ödeme tarihinden bir gün önce geliyor fatura ...
sürekli yurtdışını arıyorsanız yani diyelimki ithalat ihracat yapan bir firma iseniz resmen melek. ama kişisel kullanıcılar için millenium şirketinden gelen fatura ile bu ne lan şimdi denen gerabe.
(bkz: think twice)
(bkz: think twice)
KONUŞTURAN TARiFEDiR. BiR DE BAŞKA YARARLI YANLARI VARDIR BiR ARKADAŞ YAZMIŞ ÇOK HOŞUMA GiTTi MiLLET YARArLANSıN DiYE ALINTI YAPTIM .
*
çıktığı günden beri büfelerde kontörlü telefonlara 50 kuruştan fazla vermememi sağlayan uygulama. şöyle ki, 1045i basıp cep telefonu arıyorsunuz, şehirlerarası konuşma yapıyorsunuz ve kontör ölçen alette kontör sayısı 0 görünüyor. "aa ne oldu şehiriçi aradım ama niye yazmadı" diyorsunuz ve büfeci de "tamam o zaman 30 kuruş ver yeterli" diyor.
ÖRNEK :
Ankara'yı ararken 1045 0312 XXX XX XX
Turkcell hatlı bir cep telefonunu ararken 1045 053X XXX XX XX
Almanya'yı ararken 1045 0049 XXX XXX XX XX
şeklinde numara çevirmek yeterli. Böylece 1045'in indirimli tarifelerinden faydalanabilir
http://www.1045.com.tr/yazi.asp?id=2
*
çıktığı günden beri büfelerde kontörlü telefonlara 50 kuruştan fazla vermememi sağlayan uygulama. şöyle ki, 1045i basıp cep telefonu arıyorsunuz, şehirlerarası konuşma yapıyorsunuz ve kontör ölçen alette kontör sayısı 0 görünüyor. "aa ne oldu şehiriçi aradım ama niye yazmadı" diyorsunuz ve büfeci de "tamam o zaman 30 kuruş ver yeterli" diyor.
ÖRNEK :
Ankara'yı ararken 1045 0312 XXX XX XX
Turkcell hatlı bir cep telefonunu ararken 1045 053X XXX XX XX
Almanya'yı ararken 1045 0049 XXX XXX XX XX
şeklinde numara çevirmek yeterli. Böylece 1045'in indirimli tarifelerinden faydalanabilir
http://www.1045.com.tr/yazi.asp?id=2
astarı yüzünden pahalıya gelen uygulama...
benzeri vodafoneun almanya için özel başlattığı ucuza konuşturan kampanyası. (bkz: vodafone cep almanya tarifesi)
dandanakan savaşının 5 yıl sonrası.
turkcell in sabit hatlardaki dönüşümü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar