bugün

/
4
etrafımda yaptığım gözlemlere göre bu boydaki insanlar boylarını genelde 180 e yuvarlar her ne hikmetse türkiyede genel olarak 176 dan uzun olan herkes boyunu 180 e yuvarlıyor.
iyi bir şey.. ayrıca bu boyda olmama rağmen hiç 1.80 demedim lan.. bundan sonra demek lazım ama.
Ne kısayım diyerek kendini üzecek kadar kısa nede çok uzunum diye böbürlenecek kadar uzun olmaktır. Kararındadır, yakışıklıdır, karizmatiktir, çekicidir ve bilimum şeylerdir ama yanlızdır.
(bkz: ben)*

edit: Valla çok merak ediyorum bunu eksiliyenler 1.78 boyunda mı? Allah aşkına cevap versinler *
ülke sınırları içerisinde en genel erkek boyunda olmaktır. avrupa için ise 1-2 cm. kısa olmaktır.
çin'e göre uzun boylu olmaktır.
kaleci olmak için kötü bir boydur. bu boya sahip kalecilerin fazla profesyonel olmayanları köşeye giden her topu çıkardıklarında sakatlanırlar, yan toplara çıkmakta da sorun yaşayabilirler.
ideal boydur. Bu adama balık eti yakışır. Ama kilo yakışmaz. Hemen kilo ver...
1 84 boyundan kısa olmaktır.
Bende genelde allah boy vermiş gerisini koy vermiş deme isteği uyandıran bir durumdur.
1,80 im diyenlerden uzun olmaktır.
askere gidebilmek için 48 kilo ile 108 kilo arasında olmayı gerektiren fiziksel durum.
(bkz: alessandra ambrosio)
kadınlar için (eğer manken ya da basketçi olmayı düşünmüyorsa) pek ideal bir boy değildir. o boyu layıkıyla taşımak, giydiğini yakıştırmak falan bazen zorlayabilir. tabi bir de kısa türk erkekleri var malum.
türkiye genelinde uzun olmaktır, göze batmaktır ve lisede bu boya yaklaşırken, en arka sırada oturmakla başlamıştır.

kısa boyluların bakıp kompleks yaptıklarıdır. herkesten uzun olmaya alıştığı için, 1 80 boylunun yanında da komplekse girendir. *
(bkz: kısa boylu erkek)
(bkz: uzun boylu kadın)
tipiniz kıyaksa sırıtmayacak olan boydur.

uzun veya kısa kızlarla beraber olmada sorun yaşatmayacak,arz-talep skalası geniş bir boydur.

dilediğiniz mağazada,istediğiniz ürünü sıkıntı yaşamadan alabileceğiniz bir boydur.

türkiye standartlarının biraz üzerinde olduğu için kendinizi sosyal çevrede kötü hissetmeyeceğiniz bir boydur.
ortalama bir boya sahip olmaktır. ne uzun ne kısa orta.
ne uzun ne kısa boylu olmaktır. tarif edilirken orta boylu biri diye anılırsınız bilinmedik kimselerce. 1 80 olmadığınız için her seferinde yeni alınan kot pantolonların paçasından 2 cm kesilmesi gerekir.
kilonuz 115 olursa, Özel sağlık sigortası yaptırırken istenen 3-5 test vardır bunları bilin.
karaciğer, ekg, tit, akt, adl, ldl vb gibi.

sonra bana bunları kimse demedi demeyin.
1.90 olduğum için bana göre ideal boydur özellikle kadınlarda.
bir bayanın topuklu ayakkabı ile ulaştığı ideal boydur.
türkiye standartlarındaki kız boyu ortalamasına ( 1.55 - 1. 75 ) en uygun boydur. Dans ederken , elele gezerken , yanyana yürürken , ayakta öpüşürken hiç sırıtmaz.
Bir erkek ıcın vasat kız ıcınse super boydur.
kızsan 1.75'e yuvarlarsın. kadınlar için alışkanlıktandır: kilo ve yaşı azaltarak söyletmek **
1.79 cm den 1 cm kısa olmaktır.
/
4
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar