bugün
J
just okeey9 yıl önce
gezi parkı sonrası doların önlenemez yükselişi
Bir silsilenin başlangıcıdır.
J
just okeey9 yıl önce
kız kıza öpüşmek
iki kızın ruj deryası oluşturabilecek eylemi. (bkz:kadınların erkeklere ihtiyaçları yoktur)
J
just okeey9 yıl önce
bir bayanı kırmadan kol kıllarını al deme yöntemi
Geçen elime bir el ilanı tutuşturdular baktım komple vücut epilasyonunda kampanya varmış. El ilanında işaretli kısmı koparıp gidersen yüzde kırka varan indirim de yapıyorlarmış ben de sana bir jest yapmak istedim ve ücreti önceden ödenmek kaydıyla bi… devamını gör
J
just okeey9 yıl önce
ateistlerin en sevdikleri yemekler
(bkz: imam bayıldı)
J
just okeey9 yıl önce
christiana
Kophenag'ta 1970 li yıllarda bir grup hipi tarafından işgal edilen, ardından bağımsızlığını ilan eden, kendi para birimleri olan, kendi yönetim sistemini oluşturan, kendi biralarını yapan, genel olarak haşhaş üreterek ve bu uyuşturucuyu danimarka hal… devamını gör
J
just okeey9 yıl önce
christiana
Kophenag'ta 1970 li yıllarda bir grup hipi tarafından işgal edilen, ardından bağımsızlığını ilan eden, kendi para birimleri olan, kendi yönetim sistemini oluşturan, kendi biralarını yapan, genel olarak haşhaş üreterek ve bu uyuşturucuyu danimarka hal… devamını gör
J
just okeey9 yıl önce
christiana
J
just okeey9 yıl önce
christiana
J
just okeey9 yıl önce
christiana
J
just okeey9 yıl önce
ingilterede gıda fiyatları
(img:#1254392) Bugün yapılan alışverişin fişidir. ingiltere genel olarak avrupanın en pahalı ülkesi olmasına rağmen, fiyatları siz düşünün. Sözde tarım ülkesi olan yurdum Türkiyesin de adam gibi yemek yemek için maaşının 3/1 ini vermek gerekirken, a… devamını gör
J
just okeey9 yıl önce
responsive tasarım
Mobil tasarımın önüne geçen uygulama. responsive teknolojisinden sonra mobil siteler, bankalar dışında artık kullanılmıyor. aynı web sitesine herhangi bir adres değişikliği yapmadan bağlanıyorsunuz ve web sitesi girdiğiniz her cihazda o cihaza uyumlu… devamını gör
© copyright 2005 - 2026